Företag

Hos Städbolaget får du professionell städning men framförallt professionell service.

Vi kan lokalvård helt enkelt och har hållit på med det hela våra liv. Vi tycker om att hjälpa våra kunder med deras olika typer av lokalvårdsbekymmer.

Vad är bäst för er?
Vi är genuint engagerade när vi skapar lösningar för våra kunder i vår strävan att skapa långvariga samarbeten.Vi håller vad vi lovar, tar ansvar och ger allt och lite till, i alla lägen för att du ska bli nöjd.

Vi har lång erfarenhet, välutbildad personal och ett gediget renommé. Vi har kunder i alla storlekar och branscher, vår erfarenhet, flexibilitet och vilja att alltid göra vårt yttersta skapar resultat.

Skräddarsydd offert

Vi kommer gärna förbi för att skräddarsy en offert till er. Hur många jobbar hos er? Hur många kvadratmeter rör det sig om? Tvätt av handdukar? Önskar ni hjälp med frukt och entré matta också så löser vi detta.

Vill ni ha funktionsavtal? Skall vi lägga in storstädning en gång om året i priset, fönsterputs, kanske oljning av trägolv eller tvätt av mattorna? Vi ser helheten.

Kontakta oss för offert eller mer information.

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår