Golvvård - golvslipning / boning

Rena och blanka golv hjälper till att förstärka imagen av Ert företag. Rena och blanka golv underlättar den dagliga städningen, ökar välbefinnandet hos personal & kunder. Kort sagt, en väl utförd golvvård är en investering som lönar sig på många punkter.

Vi återställer golvytor efter slitage på alla förekommande golvytor.  Golvvård & golvslipning är vetenskap som vi regelbundet uppdaterar genom regelbundna utbildningar för att vi alltid ska ha senaste kunskap om material och metoder.

Några av våra golvvårdare har komplett specialistkunskap för att ta hand om alla typer av golv, linoleum, plast, sten och trä. En golvvård inleds alltid med en grundlig maskinrengöring, sedan gör vi behandlingar steg för steg, bland annat golvslipning för att återställa den finish som behövs för olika ändamål. En välgjord golvvård är ofta klart lönsam jämfört med att lägga helt nya golv på stora ytor.

Kontakta oss för offert eller mer information.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår