Miljö & kvalité

Miljö

Städbolaget arbetar med miljön i åtanke. Genom att städa med microfiberprodukter i kombination med enbart vatten minskar vi kemikalieförbrukningen till ett absolut minimum.
Genom att det i allt högre takt lanseras nya och mer miljövänliga produkter som ofta är högkoncentrerade och snabbare nedbrytbara, förbättras våra möjligheter att arbeta på ett sätt som ger minsta möjliga miljöpåverkan. Ambitionen är att alltid utgå från bästa möjliga miljöval.

Städbolaget har påbörjat arbetet att certifiera oss enligt ett ledningssystem vid namn FR2000 läs mer här, som utgår ifrån ISO 9001, ISO 14001 och SS 62 40 70 samt Arbetsmiljöverkets föreskrifter om systematiskt arbetsmiljöarbete, AFS 2001:1.

 

Kvalitet

Våra arbetsledare följer upp alla uppdrag genom regelbundna besök och kontroller, besiktningar och möten protokollförs för bästa möjliga uppföljning och garanti. Detta är en viktig del i vårt arbete för att säkerställa utlovad service och kvalitet.

Städbolaget har påbörjat arbetet att certifiera oss enligt AFS 2001:1 (se ovan) och Räddningsverkets allmänna råd om systematiskt brandskyddsarbete, SRVFS 2004:3.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår