Nu erbjuder vi Svanenmärkta städtjänster i vår dagliga städning

Nu uppfyller Städbolaget kriterierna för att vara ett Svanenmärkt Städbolag. Vi är mycket glada över detta och hoppas att det ska stärka vårt varumärke både gentemot befintliga och nya kunder.

Av drygt 2600 registrerade aktiebolag i Sverige är Städbolaget Sydost AB ett av endast 45 städbolag i Sverige som uppfyller de tuffa krav som krävs inom miljö och kvalitet för att bli Svanen-märkt.

Att erbjuda miljömärkta städtjänster innebär att vi uppfyller hårda miljökrav på många områden och att vi aktivt arbetar med att minska miljöbelastningen. Ett Svanen-märkt städbolag har begränsad förbrukning av kemikalier, som också de är miljömärkta. Vi minimerar våra transporter och håller nere mängden av vårt avfall.

Anlitar du ett Svanenmärkt städföretag hjälper du aktivt till att minska miljöbelastningen.

En viktig del i vårt företag är att vi erbjuder personalen bra villkor eftersom de då stannar längre och därmed ger en bättre kundupplevelse. Vi garanterar att all personal hos oss är anställda med kollektivavtal. Du som kund vet att alla våra servicemedarbetare har sjuk-olycksfallsförsäkring, lön enligt avtal och bra pension.

Självklart är Ditt hem och företag sekretess och ansvarsförsäkrat.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur just Ni kan få ta del av vår miljömärkta service och kvalitet.
Vårt licensnummer 3076-0104

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår