Fönsterputs i Eksjö och över hela Småland

Det var just som fönsterputsare vår grundare en gång inledde sin karriär i städbranschen. Det kan tyckas vara ett enkelt jobb, men i verkligheten är det ett riktigt hantverk. De allra flesta kan putsa fönster, men det är bara de som tränar på det varje dag som blir riktigt duktiga. Våra anställda har långvarig erfarenhet av fönsterputsning i Eksjö och kan ta sig an de flesta uppdrag.

För snabb återkoppling på fönsterputs i Eksjö – Ring 020-44 40 44 eller kontakta oss per mail info@stadbolaget.se så återkopplar vi inom 24 timmar.

Skicka förfrågan

Boka fönsterputs

Vi satsar på att vara bäst på städning och fönsterputsning i Småland. Just nu arbetar vi på tio orter: Alvesta, Eksjö, Hultsfred, Kalmar, Mönsterås, Oskarshamn, Vetlanda, Vimmerby, Västervik, och Växjö. För att boka fönsterputs kontakta oss här på hemsidan, maila oss eller slå oss en signal i dag. Du kan lita på att vi gör vårt bästa för att göra dina fönster skinande rena.

Vi har över 30 års erfarenhet av att putsa fönster i Eksjö

Vid det här laget har vi putsat fönster i Eksjö en längre tid. Eftersom våra anställda tycker om att arbeta hos oss stannar de ofta länge och bibehåller erfarenheten i företaget. Det finns antagligen inget bättre val än oss om du är ute efter riktigt bra fönsterputsning i Eksjö.

Personalen talar givetvis svenska

Att släppa in främmande människor i sitt hem eller på sin arbetsplats är alltid stressande. Därför tycker vi det är viktigt att samma fönsterputsare kommer tillbaka till er varje gång. På så vis kan ni bygga upp ett förtroende som går utöver de etiska riktlinjer vi har att hantera varje lokal med respekt. Personalen talar givetvis svenska du ni kan diskutera det som är viktigt för er med dem.

Skicka en förfrågan

Skicka en förfrågan till oss om fönsterputs i Eksjö och en av våra medarbetare kommer att kontakta dig inom kort.

Skicka

Rena fönster på nolltid - Vi tar med allt som behövs

Professionell fönsterputs i Eksjö behöver inte alls vara komplicerat. Tvärtom kan ni helt och hållet luta er tillbaka och låta oss sköta varenda detalj. När vi väl har kommit överens om fönstertvättens omfattning och tidpunkt för besöket tar vi med allt som behövs. Tack vare vår långa erfarenhet och den högklassiga utrustningen kan ni lita på att vi fixar rena fönster på nolltid.

Rut avdrag och fönsterputsning. Vad gäller?

Vad gäller för rut-avdrag och fönsterputsning? Kriteriet för rut-avdrag är att arbetet ska utföras i eller kring hemmet. Så länge det är en privatperson som beställer och utföraren sköter faktureringen på lagligt sätt ska det inte vara något problem att göra rut-avdrag. För personer under 65 år är det som vanligt rut-avdrag på 25000 kronor per år som gäller. Kom ihåg att avdrag är personligt, så är ni två vuxna i hushållet kan ni dra av det dubbla.

Det är rent och snyggt när vi är klara

Eftersom vi tycker god service kommer i första rummet är vi noga med alla detaljer kring fönsterputsningen. I det ingår att komma och gå i tid, se välvårdade ut och framför allt se till att det är rent och snyggt när vi är klara. Allt för många hantverkare slarvar med just detta eftersom de tror att själva tjänsten – fönsterputsen – är de viktiga. I själva verket är det helheten som räknas.

Vanliga frågor om fönsterputs

Att släppa in främmande människor i sitt hem eller på sin arbetsplats kan vara stressande. Därför tycker vi det är viktigt att samma fönsterputsare kommer tillbaka till er varje gång i den utsträckning det är möjligt. 

Talar personalen svenska?

Personalen talar givetvis svenska.

Hur ofta ska jag få mina fönster putsade?

Det finns inget universellt svar på hur många gånger per år, eftersom det beror på ett antal faktorer, bland annat typen av fönster och hur mycket smuts fönstren kommer i kontakt med. De flesta experter rekommenderar dock fönsterputs minst en gång var tredje månad

Vad händer om mina fönster är svåra att nå?

Vi är vana vid att putsa fönster på höga höjder. Det finns flera alternativ för att rengöra svåråtkomliga fönster. Stegar, förlängningsbara verktyg och liftar.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor!

kvinna som putsar stort fönster

När ska man putsa sina fönster? Är det någon gång på året det är absolut nödvändigt?

Om det är nödvändigt under alla säsonger lämnar vi åt dig att bestämma. Varför skulle man inte vilja ha rena och fina fönster jämt dock? Vår och höst onekligen är de populäraste tiderna på året att putsa sina fönster, men i praktiken går det faktiskt bra att putsa fönstren nästan när som helst:

  1. Vår: Under våren kan det samlas damm och smuts på fönstren efter en lång vinter, så det är bra att putsa dem när vädret börjar bli varmare.
  2. Sommar: Under sommaren kan det samlas fläckar och smuts på fönstren på grund av regn och hög luftfuktighet, så det är bra att putsa dem regelbundet.
  3. Höst: Under hösten kan det samlas löv och annat skräp på fönstren varpå det är bra att putsa dem innan vintern kommer.
  4. Vinter: Under vintern kan det samlas kondens och smuts på fönstren.

Tiden på året kommer bör dock avgöra materialvalet och att putsa fönster när det är -10 grader är kanske att ta i, om man inte måste. Intresserad av fönsterputs tveka inte att kontakta oss!