Boka hemstädning i Oskarshamn

Vill du ha mer tid till annat eller bara tycker att städning är sjukt tråkigt? Då kan vi hjälpa dig! 

Boka in vår hemstädning redan idag!

Över 30 års erfarenhet

Nöjda kunder

Kollektivavtal & personal som trivs

Hemstädning Oskarshamn

Vill du ha mer tid till annat och tycker att det är tråkigt att städa? Då har du hittat helt rätt. Låt oss ta hand om din hemstädning i Oskarshamn så får du till till annat.

Du kan själv välja hur ofta du önskar hemstädning och om du önskar få någon extra tjänst exempelvis storstädning eller fönsterputsning inbokat några gånger om året.

Förutom i Oskarshamn så finns i även på följande orter: Kalmar, Mönsterås, Västervik, Hultsfred, Vimmerby, Växjö, Alvesta, Vetlanda och Eksjö.

Hemstädning i Oskarshamn med 30 års erfarenhet

Vi är en städfirma med över 30 års erfarenhet av hemstädning i Oskarshamn och även andra städtjänster både för privatpersoner och företag. Vid införandet av RUT-avdraget 2007 ökade intresset för hemstädning då fler såg sig ha råd att ta hjälp i vardagen. 

Vill även du ha hjälp i vardagen och få mer tid till annat kontakta oss och boka in din hemstädning.

Fri offert på hemstädning

Skicka

Vad ingår i hemstädning?

 • Dammsugning av golv och mattor
 • Moppning av golv
 • Avtorkning av dörrar och karmar där vi kommer åt
 • Dammtorkning av fönsterbrädor och fria ytor
 • Tömning av papperskorgar

Förutom de moment som ingår i alla rum görs även:

 • Rengöring av badkar, dusch, handfat och toalett.
 • Putsning av spegel

Förutom de moment som ingår i alla rum görs även:

 • Rengöring av disk- och köksbänk, spis och vägg bakom.
 • Rengöring av mikrovågsugn.
 • Ut- och invändig rengöring av sopbehållare.
 • Avtorkning av utsidan av vitvaror samt köksluckor.

Är det något ni önskar att vi städar som inte ingår i vår hemstädning så kan vi tillsammans komma överens om detta. Ibland vill man byta ut ett moment mot ett annat och ibland vill man lägga till fler moment så att tiden för städningen behöver förlängas.

Hur börjar jag med hemstädning Oskarshamn?

Starta upp

Berätta för oss hur ofta du önskar hemstädning och vad du har för förväntningar på din städning. Du kan kontakta oss per telefon, email eller via kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Första städningen

Många väljer att börja med en storstädning första gången men det är upp till dig hur du vill börja. Vår personal får tillgång till er nyckel eller kod för att komma in i ert hem. Dessa förvaras säkert så att ingen kan få tag i era nycklar eller koder.

Återkoppling

Skulle det vara något som ni önskar att vi gör på ett annat sätt eller ni vill lägga till fler tjänster i ert abonnemang kan ni kontakta oss. Vi finns här för dig och vill hjälpa er att bli nöjda med er hemstädning.

städat hem

”Alltid korrekt o trevligt bemötande! Att det så ofta som möjligt är samma person som kommer o städar! Vi har köpt städning o fönsterputs i ca fem år o är mycket nöjda med det ! Ett extra tack till dom som varit våra fasta städare,alltid positiva o glada!”

Kennet J

Se alla våra recensioner på Reco. 

Städning som är skonsam för barn och husdjur

Vi lägger stor vikt vid att utföra städning som är skonsam för barn och husdjur. Vi använder sedan länge mikrofibertrasor som gör det möjligt att använda minimalt med tvättmedel. Dessutom ser vi över vilka kemikalier som används och har gått så långt att vi nu fått Svanenmärket för vårt arbete. Allt för att inomhusmiljön i ert hem ska vara så frisk som möjligt.

Vårt mål är att kunderna ska komma hem till ett rent hem där de kan trivas och slappna av.

Vi genomför gedigna bakgrundskontroller och satsar hela tiden på vidareutbildning

Vår personal är nyckeln till alla våra framgångar. För att du ska kunna känna dig trygg i att vår personal kommer in i ert hem gör vi alltid gedigna bakgrundskontroller och satsar hela tiden på vidareutbildning. Vi vill både att ni ska känna er trygga med att öppna ert hem för vår personal och att de ska göra ett utmärkt jobb samtidigt som de trivs på arbetet.

Vanliga frågor om hemstädning Oskarshamn

Hemstädning och rut-avdrag går hand i hand, men hur funkar det egentligen? Det är faktiskt oerhört enkelt, för vi sköter allt det praktiska. När vi skrivit kontrakt med er skickar vi in ansökan till Skatteverket, och så länge de godkänner att ni gör avdrag (och det gör de som regel) så gör vi helt enkelt färdiga avdrag på fakturan. Ni kommer att få brev från Skatteverket då och då, men det är allt.

Du behöver ha dammsugare, mopp och hink samt de städprodukter som du föredrar att vi använder i ditt hem.

Nej du behöver inte vara hemma när vi utför hemstädning. Vi uppstart kommer vi överens om hur vår personal ska komma in hos er under hemstädningen.

Ja det är inga problem om du behöver arbeta hemma eller är hemma under tiden vår personal städar.

Vi strävar alltid efter att ni ska ha samma personal som kommer till er. Ibland kan det däremot bli så att personen blir sjuk eller är frånvarande och vi måste sätta in annan personal.

Det går utmärkt att boka in extra tjänster när du har behov av det. Kontakta oss så kan vi komma överens om hur lång tid extra som behövs för det ni önskar extra eller om vi behöver ta in annan personal som är specialister på det området. Ni kan exempelvis välja att få en större storstädning några gånger per år eller exempelvis en möbeltvätt eller fönsterputsning.

Alla hem är olika och så de som bor där därför kan det vara så att man vill ha det på ett annat sätt än vad den som städar har gjort. Kontakta oss direkt om ni inte tycker att er hemstädning blev som ni tänkt er så kan vi prata med personalen och möta era önskemål.

Vid en storstädning så ingår det bland annat att vi även städar högre upp än städerskan når, exempelvis torkar av lampor och även ovanför dörrkarmar. Även ugnen rengörs. Du kan läsa mer om storstädning här. Kontakta gärna oss så kan vi tillsammans utforma en storstädning som täcker dina önskemål.

Vi kan göra en flyttstädning hos er när ni ska flytta om ni önskar. Flyttar ni inom vårt område kan vi bara flytta med er hemstädning till den nya adressen. Kontakta oss och berätta var ni kommer att flytta och hur ert nya boende ser ut så kan vi komma överens om det behövs någon ändring i ert kontrakt.

städa som proffsen

Hemstäd med det där lilla extra i Oskarshamn

Vi försöker alltid erbjuda hemstäd med det där lilla extra i Oskarshamn. Det gör vi bland annat genom att behandla personalen väl så de stannar och kan städa hos samma familjer under en lång tid. Service är viktigt för oss och vi är måna om att du som kund ska kunna känna dig trygg med vår personal och att ni får ett strålande rent hem utan att behöva tänka på det. 

För att möta våra kunder börjar vi alltid en hemstädning med ett uppstartsmöte (digitalt, per telefon eller så kommer vi till er) där vi pratar om era förväntningar på er hemstädning. Därefter ser vi gärna att våra kunder kontaktar oss direkt om det är något de önskar ändra på eller så efter de har haft första hemstädningen. Det kan ta ett par gånger innan vår personal har lärt sig ert hem och vad ni tycker är viktigt.