Butiksstädning i Hultsfred och över hela Småland

Vem vill handla mat i en ostädad butik? Svaret är förstås ingen. Resonemanget är förstås att om butiken är så här ostädad där kunderna rör sig måste det vara riktigt illa i lagerutrymmena. På de flesta orter finns det åtminstone två matbutiker, och städningen är ofta en av faktorerna som avgör vilken butik kunderna går till.

Det behöver inte heller nödvändigtvis handla om matvaror. All försäljning underlättas av en tilltalande butiksmiljö. Därför utför våra anställda dagligen butiksstädning i Hultsfred och över hela Småland där de polerar golv, putsar fönster, torkar ytor, rengör hyllor och allt annat som behöver göras.
  Boka butiksstädning

  De småländska städerna är kanske inte de största i landet, men här finns en livlig affärsverksamhet och efterfrågan på butiksstädning är stor. Vi har verksamhet i Vimmerby, Vetlanda, Hultsfred, Mönsterås, Hultsfred, Alvesta och Kalmar. Boka butiksstädning nu – vi står redo att göra er butiksmiljö mer attraktiv.

  Vi utför butiksstädning i alla typer av lokaler

  Vi har erfarenhet av butiksstädning i Hultsfred i både stora klädbutiker, matbutiker och små kiosker. Alla har nytta av rena och attraktiva lokaler, inte bara för att tilltala kunderna utan också för personalens skull. Därför utför vi butiksstädning i alla typer av lokaler. Att arbeta i en välstädad lokal är trivsamt och väcker stolthet, något som avspeglar sig på servicen.

  Flexibel leverantör som hjälper er med allt (växtskötsel, golvvård, rådgivning, fönsterputsning till vaktmästeri mm)

  I äkta småländsk anda gör vi allt för att göra kunden nöjd. Därför försöker vi alltid vara en flexibel leverantör som hjälper er med allt. Golvvård – givetvis! Växtskötsel – absolut! Rådgivning kring er dagliga städning kan vi hjälpa till med, och förstås fönsterputsning, vaktmästeri och andra tjänster som på något sätt är förknippade med städning. Undrar du om vi kan hjälpa just er? Svaret är troligen ja, och det kostar inget att fråga.

  Skicka en förfrågan

  Vi har erfarenhet av både enskilda butiker och större butikskedjor, och vi hjälper gärna er också. Hör av er så berättar vi mer.
   Ni bestämmer vilka tider och hur vi ska städa butiken

   Vi förstår att städning av en affärslokal vara distraherande för kunden. Därför försöker vi vara så flexibla som möjligt gällande alla aspekter av städningen. Kort och gott: ni bestämmer vilka tider och hur vi ska städa butiken. Tidig morgon, sen kväll eller vad som helst mitt emellan – vi klarar det mesta.

   Vi satsar på vår personal så att de är glada när de kommer ut till er och gör ett bra jobb

   Man kan ha hur mycket modern städutrustning som helst och ett väl inarbetat nätverk av kunder, men om personalen inte trivs faller det hela snabbt ihop som ett korthus. Motiverade anställda gör ett bättre jobb, bemöter kunderna väl, är friskare och byter inte jobb så ofta. Därför satsar vi på vår personal så att de är glada när de kommer ut till er och gör ett bra jobb.

   Vi har 30 års erfarenhet. Du kan tryggt anlita oss

   Vi har 30 års erfarenhet av alla aspekter av städning, både för privatpersoner, institutioner och affärsverksamheter. Därför kan du tryggt anlita oss. Kontakta oss redan i dag för en offert, eller slå oss en signal för att diskutera upplägget eller fråga efter referenser.