Kontorsstädning över hela Småland

Vi står stadigt förankrade i de småländska hemmen, affärslokalerna och kontoren. I stället för att försöka expandera över hela landet tror vi på att hela tiden förstärka vår position som en ledande leverantör av hemstädning, butiksstädning och kontorsstädning över hela Småland. Vi gör en hel del annat också, som fönsterputs, vaktmästartjänster och liknande, allt med samma fokus på kvalitet, miljö och prismedvetenhet.

Skicka förfrågan

Boka Kontorsstädning

Om ni behöver städservice av ert kontor lönar det sig att kontakta oss. Vi finns förutom i Växjö också i Alvesta, Kalmar, Mönsterås, Oskarshamn, Vetlanda, Hultsfred, Eksjö, Vimmerby och Västervik. Kontakta oss i dag för att boka kontorsstädning!

Flexibla avtal för kontorsstäd

Vi försöker inte sälja på er färdiga paket för kontorsstädning i Småland som inte passar era behov. Tvärtom börjar alla kundrelationer hos oss med att förstå era behov och önskemål. Ni berättar vad ni behöver och när det ska utföras, och troligen kan vi komma fram till en prisbild som passar alla parter. Flexibla avtal för kontorsstäd är det som gäller.

Vår företagsstädning har över 30 års erfarenhet i Småland

Inte för att skryta, men vi har över 30 års erfarenhet av företagsstädning i Småland, och våra kunder är väldigt nöjda. Vi är i dag verksamma över hela regionen och gör företagsstädning i tio städer. Allt från små enmansföretag till offentliga myndigheter anlitar oss för städservice i Växjö och på många andra ställen.

Något som vi gärna lyfter fram är vårt fokus på miljöaspekter i städningen. Både hemma och på kontoret är vi alla förtjänta av att andas frisk luft, fri från onödiga kemikalier, damm och skadliga partiklar. Vi vet hur städningen ska göras så effektiv som möjligt. Låt oss sköta skötseln av ert kontor, så ni kan fokusera på er affärsverksamhet.

Skicka en förfrågan

Gör som många andra i Smålandsregionen och boka en kontorsstädning idag!

Skicka

Vad kostar kontorsstädning och hur flexibla är vi?

Vad kostar kontorsstädning? Hur flexibla är vi? För ett nystartat företag kan det vid första tanken verka som en dyr lyx att anlita städservice i Växjö. Det behöver det inte vara. Lokalen behöver ändå städas, och er tid är antagligen bättre använd till att fokusera på kärnverksamheten. Vi kan till exempel komma överens om ett schema där vi storstädar varannan vecka och ni själva sköter dagligt puts.

Vi prioriterar att ni ska känna er trygga och säkra med oss igenom att…

De flesta kontor innehåller någon form av affärshemligheter, och ibland kanske ni arbetar oväntade tider, träffar potentiella kunder eller har fånig hatt-fredag. Man ska helt enkelt känna sig lika trygg på sitt kontor som i hemmet. Därför är det viktigt att de som släpps in på kontoret är betrodda. Vi prioriterar att ni ska känna er trygga och säkra med oss genom att vi har tydliga rutiner gällande säkerhet, och våra anställda arbetar ofta långa tider på samma ställe.

En grundsten i personalens välmående

Väl utförd kontorsstädning är en grundsten i personalens välmående. Man sitter trots allt på kontoret en stor del av sin tid, och om lokalen inte hålls ren finns det en risk för allehanda hälsoproblem. Dessutom känns det mer inspirerande att arbeta i en välstädad lokal. Genom att anlita oss för kontorsstäd i Småland gör du en aktiv insats för din personals välmående.