Kontorsstäding i Småland

Låt oss ta hand om er kontorsstädning. Vi har lång erfarenhet och nöjda kunder.

Över 30 års erfarenhet

Nöjda kunder

Kollektivavtal & personal som trivs

Kontorsstädning

Om ni behöver kontorsstädning kan vi hjälpa er. Vi kan erbjuda er en helhetslösning där vi tar hand om städning av hela eller delar av er kontorsyta och vi kan även ta hand om er trappstädning och fönsterputsning. Ni berättar för oss vad ni önskar och behöver så anpassar vi oss efter det.

Vi finns förutom i Växjö också i Alvesta, Kalmar, Mönsterås, Vetlanda, Hultsfred och  Vimmerby. Kontakta oss i dag för att boka kontorsstädning!

Vi har över 30 års erfarenhet av kontorsstädning

Vi har över 30 års erfarenhet av företagsstädning och våra kunder är väldigt nöjda. Vi är i dag verksamma över hela Småland och gör företagsstädning i tio städer. Allt från små enmansföretag till offentliga myndigheter anlitar oss för städservice.

Något som vi gärna lyfter fram är vårt fokus på miljöaspekter i städningen. Både hemma och på kontoret är vi alla förtjänta av att andas frisk luft, fri från onödiga kemikalier, damm och skadliga partiklar. Vi vet hur städningen ska göras så effektiv som möjligt med miljövänliga produkter.

Skicka en förfrågan
  kontorsstädning företag

  ”Proffsiga på såväl lokalvård som bemötande.
  Jag kan inte tänka mig en bättre samarbetspart.”

  Mikael W

  Se alla våra recensioner på Reco. 

  Flexibla avtal för kontorsstädning

  Vi är flexibla och kan anpassa vår kontorsstädning efter era önskemål. En del av våra kunder har kontorsstädning där allt ingår medan andra har till exempel städa golv och dammtorkning. Många av våra kunder har löpande avtal men vi tar även emot enstaka kontorsstädningar där man önskar prova på eller kanske vill ha en enstaka grundlig rengöring av sitt lilla kontor som man i vanliga fall städar själv. 

  Alla våra kundrelationer börjar med att förstå era behov och önskemål. Ni berättar vad ni behöver och när ni vill att det ska utföras. Därefter lämnar vi en offert på det arbetet och accepterar ni denna så kan vi starta er kontorsstädning på önskad dag. Flexibla avtal för kontorsstäd är det som gäller.

  Vad kostar kontorsstädning?

  Hur mycket en kontorsstädning kostar beror på hur omfattande den är och hur ofta ni vill ha en kontorsstädning utförd. Vi är väldigt flexibla när vi genomför kontorsstädning vilket gör att det därför kan variera både i omfattning och i antal gånger vi städar. Något mer som kan spela in i priset är om man önskar lägga till fler tjänster till sin kontorsstädning, såsom exempelvis fönsterputsning.

  För att få ett pris på kontorsstädning i Småland kontakta oss så kan vi ge er en kostnadsfri offert på just ert upplägg.  

  Vi skapar långsiktiga relationer som bygger förtroende

  Vår avsikt är att ni ska få samma person som kommer och utför er kontorsstädning så att ni ska känna er trygga med att ni vet vem som befinner sig på ert kontor. Ibland går detta inte, tex om personen är sjuk eller frånvarande men då meddelar vi er om att denna förändring sker så fort vi kan. 

  Innan vi anställer nya medarbetare som skall arbeta i våra kunders lokaler gör vi utdrag från polisens belastningsregister och alla anställda får skriva på ett tystnadsavtal så de inte får avslöja något de ser eller hör under sitt arbete. För att ni ska vara säkra på att det är vår personal i era lokaler bär dem identifikationsbrickor enligt ID-06 kriterier. På så sätt kan ni känna er trygga oavsett vilka av vår personal som utför er kontorsstädning.

  Vad ingår i kontorsstädningen?

  Vår utgångspunkt är flexibel kontorsstädning där vi tillgodoser era önskemål och städar kontoret efter era förutsättningar. De flesta företagen vill förstås ha en liknande städtjänst, men vi har erfarenhet av rengöring som ställer höga krav både på utföraren i termer av kompetens och också sekretess. 

  Vid kontorsstädning ingår grundstädning av hela kontoret. Vi följer en checklista men är flexibla och anpassar er städning efter era önskemål.

  Här är ett exempel på vad som brukar ingå i en kontorsstädning.

  Allmänna ytor:

  • Golven dammsugs och rengörs
  • Mattor dammsugs och rengörs
  • Alla fria ytor dammas av som bänkar, hyllor och skrivbord
  • Lister, dörrar och speglar rengörs. Fläckar tas bland annat bort.
  • Papperskorgar töms

  Kök och badrum:

  • Diskbänkar torkas av
  • Rengöring av kaffemaskiner
  • Rengöring av handfat, samt diskho
  • Rengöring av toalett, både in – och utvändigt.

  Önskar ni desinfektion av ytor, fönsterputs eller djuprengöring av mattor och möbler kan det väljas till som extratjänster.

  Rent kontor = välmående personal

  Väl utförd kontorsstädning är en grundsten i personalens välmående på företag. Man sitter trots allt på kontoret en stor del av sin tid, och om lokalen inte hålls ren finns det en risk för allehanda hälsoproblem. Dessutom känns det mer inspirerande att arbeta i en välstädad lokal. Genom att anlita oss för kontorsstäd gör du en aktiv insats för din personals välmående och företaget i stort. 

  Fri offert på kontorsstädning i Småland

  Vill ni veta mer om kontorsstädning eller få en offert på just ert upplägg?

  Berätta för oss vad ni önskar ska ingå i er kontorsstädning så får ni en fri offert från oss.