Möbeltvätt över hela Småland

Effektiv möbeltvätt kräver en del utrustning som de flesta inte har hemma. Därför finns det företag som specialiserar sig på att tvätta möbler och mattor i människors hem. Nu kan vi erbjuda möbeltvätt över hela Småland med samma höga tillgänglighet och servicenivå som våra övriga städtjänster.

Skicka förfrågan

Boka möbeltvätt

Man kan boka möbeltvätt hos oss till Smålands alla hörn. Vi finns i norr i Vimmerby och Hultsfred, i väster i Eksjö, Vetlanda, Alvesta och Växjö, och längs östkusten i Västervik, Oskarshamn, Mönsterås och Kalmar. Med ett sådant nätverk finns det goda chanser att vi kan tvätta också just dina möbler.

Vi tvättar sängar, möbler och mattor hemma hos er

Det fina med den möbeltvätt vi erbjuder är att den utförs hemma hos er. Inte bara innebär det mindre jobb för er, men också att ni kan göra rut-avdrag för arbetet. Vi tvättar sängar, möbler och mattor hemma hos er med den senaste tekniken och miljövänliga produkter. Möblerna blir aningen fuktiga av behandlingen och kan behöver torka några timmar efter rengöringen, så planera inte en mottagning samma kväll – nästa dag däremot går bra!

Vi använder naturvänliga produkter

Möbeltvätt går inte att utföra helt utan kemikalier, men vi väljer noga ut de medel vi använder eftersom vi vill använda så naturvänliga produkter som möjligt. Utöver tvättmedlet så är det maskinerna som gör grovjobbet, och vår personal som har mångårig erfarenhet av möbeltvätt. Resultatet är rena och fräscha möbler som förgyller hemmet.

Eftersom arbetet utförs i hemmet kan du göra rut-avdrag för det, så nu är det ännu billigare att få sina möbler av trä och textil att se som nya ut igen. Vi kan också rengöra mattor och sängar med samma metod. Passa på att ge hemmet en rejäl ansiktslyftning genom att kombinera en storstädning med möbeltvätt! Efter några års användning får de flesta möbler ett lite dämpat utseende, men efter vår möbeltvätt kommer de att se nästan som nya ut igen.

Skicka en förfrågan

Möbeltvätt behövs oftare än vad du tror. Kontakta oss för en rådgivning för dina möbler.

Skicka

Bäst på möbeltvätt i Småland

Vi tillhör de bästa städfirmorna i småland, och vi tror faktiskt att vi är bäst på möbeltvätt. Vår personal har den rätta utbildningen och vi har investerat i den senaste utrustningen som gör möbeltvätt snabb, effektiv och miljövänlig. Oberoende om möblerna är av trä eller textil har vi sätt att rengöra dem. Hör av dig så berättar vi mer!

Hur funkar rut-avdrag till möbeltvätt?

Så hur funkar rut-avdrag för möbeltvätt? Så länge arbetet utförs i hemmet, det vill säga är en så kallad hushållsnära tjänst, kan man göra rut-avdrag. Vi sköter allt det praktiska, så det pris ni betalar är redan nedsatt för rut-avdrag. Så kan vi fortsätta tills Skatteverket meddelar att ni uppnått den årliga gränsen på 25000 kronor per person, och dit är det inte många som når.

Anlita ett proffs till att tvätta era möbler och mattor

Det finns medel som kan användas för att själv rengöra möbler av tyg i hemmet. Tyvärr fungerar de inte alltid så bra och innehåller dessutom en hel del skadliga kemikalier. Vi använder högteknologisk utrustning som minimerar användningen av kemikalier och ger ett väldigt bra resultat. Vårt råd är därför: Anlita ett proffs till att tvätta era möbler och mattor.