Byggstädning Småland

Bli av med byggdammet

Få det rent och snyggt efter er renovering eller nybyggnation. 

Boka byggstädning

Är ni mitt i en renovering eller håller på att bygga ett nytt hus? Då kan vi hjälpa er med städningen så ni kan flytta in direkt i en ren och fräsch bostad. Vi finns på flera orter: Vimmerby, HultsfredMönsteråsAlvestaVäxjö och Kalmar. Boka byggstädningen hos oss.

Pris och checklista (beror på omfattning, kvm och mängden skräp)

Det går inte att säga i förväg hur pris och checklista kommer att se ut för just er byggstädning. Det beror helt och hållet på omfattningen, hur stor bostad det är frågan om och mängden skräp som ska forslas bort. Eftersom man inte utför byggstädning så ofta är det absolut mödan värt att sätta sig ner med oss, gå igenom detaljerna och låta oss komma med en offert.

Vill du boka byggstädning eller har frågor?

Fyll i nedan kontaktformulär

städa som proffsen

”Punktligt, noggrant, rent, fräscht med en bra flexibilitet och grym personal. Helnöjd!”

Henric A

Se alla våra recensioner på Reco. 

Byggstäd i Småland med det lilla extra

Boka fönsterputs till din byggstädning

Passa på att även få rena fönster när ni bokar en byggstädning. Vi har över 30 års erfarenhet av rena fönster. 

Byggstädning. Hur gör man egentligen kanske du undrar?

Så du har byggt ett hus och har hört att du borde beställa en byggstädning. Hur gör man egentligen kanske du undrar? Det enklaste är helt enkelt att ringa oss så guidar vi dig vidare. Tillsammans sätter vi upp en plan för hur mycket av arbetet vi ska göra och hur mycket du eventuellt vill sköta själv. Vi har lång erfarenhet av byggstädning i Småland och tillsammans kan vi komma fram till ett upplägg som passar dig.

Hemmet kan se städat och fint ut, men efter några dagar kryper byggdammet fram och lägger sig på alla ytor igen. Dessutom kan det vara direkt skadligt att andas in byggdamm som lagrats i exempelvis ventilationen. När vi utför byggstädning över hela Småland arbetar vi med professionell utrustning och enligt en väl inarbetad checklista som gör att vi inte missar något. Överlåt byggstädningen till oss så du kan njuta av ditt nya hem!

kontorsstädare växjö

Vi satsar på vår personal så att de är glada när de kommer ut till er och gör ett bra jobb

Man kan ha hur mycket modern städutrustning som helst och ett väl inarbetat nätverk av kunder, men om personalen inte trivs faller det hela snabbt ihop som ett korthus. Motiverade anställda gör ett bättre jobb, bemöter kunderna väl, är friskare och byter inte jobb så ofta. Därför satsar vi på vår personal så att de är glada när de kommer ut till er och gör ett bra jobb.

Rut avdrag med byggstädning. Vad gäller?

Vi får ofta frågan vad som gäller för rut-avdrag vid byggstädning. Städning är städning brukar vi säga – så länge en privatperson beställer städning som utförs i eller kring hemmet är det avdragbart. Sedan finns förstås gränser för hur mycket som kan dras av, och rot-avdraget påverkar också den gränsen. Kontakta Skatteverket för mer information om den saken.

Byggstäd i Småland med 30 års erfarenhet

Vi har utfört många uppdrag inom byggstäd i Småland och har över 30 års erfarenhet inom städbranschen. Det gör att vi har erfarenheten från den lilla städningen till byggstädningar av stora komplex med över 100 lägenheter. Vi har också utrustningen som behövs för att göra ert nya eller nyrenoverade hem skinande rent och fritt från byggdamm, skräp och skadliga partiklar. Kontakta oss redan nu för diskussion och offert.

fönsterputs

Kontakta oss

Fri offert byggstädning

Är du intresserad av byggstädning? Oavsett om det gäller en byggstädning efter en mindre renovering eller ett nybyggt hus kan vi hjälpa er. Kontakta oss för fri offert.