Flyttstädning över hela Småland

Är bostaden såld och det är dags att planera flytten? Glöm inte flyttstädningen. Köparna både förväntar sig, och har rätt till, att flytta in i en perfekt städad bostad. På sätt och vis handlar det om att återställa lägenheten till originalskick, bortsett från slitage och liknande och köparna redan känner till. Det är inte något litet åtagande och tar ofta en hel dag att åstadkomma för en eller flera personer beroende på bostadens storlek och skick.

Skicka förfrågan

Boka Flyttstädning

Vi kan stå till tjänst över hela Småland, och därför lönar det sig att boka flyttstädning hos oss. Vi finns i tio städer i regionen, närmare bestämt i de lite större städerna Växjö, Kalmar och Västervik men också i Alvesta, Mönsterås, Oskarshamn, Vetlanda, Hultsfred, Eksjö och Vimmerby.

Flyttstäd på dina villkor

Alla förutsättningar är olika, och därför kan flyttstädningen se olika ut för olika personer. Vi erbjuder flyttstäd på dina villkor. Om du utför flytten på en begränsad budget och föredrar att sköta till exempel grovrengöringen själv, och bara vill ha hjälp med de sista detaljerna, så ordnar vi det.

Vi hjälper företag och privatpersoner med städning efter en flytt i Småland

Det är inte bara privatpersoner som flyttar då och då – företag byter också kontor eller lokaler ibland. Vi hjälper både företag och privatpersoner med städning efter en flytt i Småland. Oberoende av vem uppdragsgivaren är går vi tillsammans igenom checklistan och kommer överens om städningens omfattning, för att sedan räkna ut vad priset blir. Privatpersoner har möjlighet till rut-avdrag för flyttstädning.

De flesta som har flyttat någon gång i livet vet hur tungt det är och vilken lättnad man upplever när den sista lådan väl är packat och inställd i flyttbilen. Det sista man då vill göra är att börja städa bostaden från topp till tå. Därför väljer många att anlita en flyttfirma för det här sista momenten i utflyttningen. Vi utför flyttstädning över hela Småland, och vi har 30 års erfarenhet. Kontakta oss i dag för mera information.

Skicka en förfrågan

Ska du flytta? Tveka då inte att kontakta oss för att boka en flyttstädning.

Skicka

Vi har en checklista för flyttstädning som vi utgår ifrån

Flyttstädning innebär att så att säga återställa lägenheten till något som kommer så nära som möjligt det skick den var i när ni flyttade in. Därför är det en mycket ingående städning som verkligen säkerställer att köparna ska kunna titta in i varje skrymsle och vrå och ändå inte hitta något oönskat. Vi har en checklista för flyttstädning som vi utgår ifrån, och med dess hjälp blir resultatet perfekt varje gång.

Hur funkar rut-avdrag till flyttstädning?

Flyttstädning går, precis som annan städning i hemmet, att dra av i beskattningen tack vare rut-avdraget. Med andra ord är det avdrag om 25000 kronor per person och år som gäller. Är ni två vuxna i hushållet kan ni dra av det dubbla. Det räcker alltså gott till många flyttstädningar. Flyttstädning går inte att dra av i vinstbeskattningen på försäljningen.

Låt ett proffs ta hand om flyttstädningen

När den sista flyttlådan äntligen är packad och flyttbilen är redo att köra iväg är städning definitivt det sista man vill tänka på. Ändå måste det göras, för köparnas rättigheter på den punkten är tydliga. Många väljer därför att anlita en flyttfirma för att sköta det där sista momentet i flytten: flyttstädningen. När vi anlitas kommer vi med all utrustning och tillräcklig stor personal för att klara av hela städningen på högst en dag.