Städfirman i Kalmar

Vi tror att smålänningar gärna anlitar en småländsk städfirma för att städa deras hem och kontor i Kalmar. Faktum är att vi trodde det när vi startade Städbolaget, och det visade sig att vi hade rätt. Vi har expanderat sakta men säkert och förenklar nu vardagen för både privatpersoner, företag och institutioner som till exempel förskolor i tio småländska städer, både längs kusten och inåt landet.

Personalen på vårt städföretag arbetar under goda arbetsvillkor och trivs hos oss, vi arbetar med miljötänk i allt vi gör och kan därför stoltsera med en Svanenmärkning och vi gör allt för att ge er städhjälp på era villkor. Vi brukar säga att vi givetvis erbjuder professionell städning men framför allt professionell service. Därför ser vi oss som städfirman för Kalmar län och hela Småland.

Proffs på hem och kontorsstädning!

Vi är proffs på både hem- och kontorsstädning. Det innebär att vi har kompetens för alla moment som ingår i regelbunden städning av hem, affärslokaler, kontor, förskolor och alla andra ställen där människor vistas till vardags. Städservice Kalmar på era villkor.

Dessutom har vi ytterligare några ess i rockärmen som städföretag i Kalmar. Fönster till exempel – vi kan erbjuda allt från återkommande städning av butiksfönster till säsongsstädning av villafönstren. 

Några av våra anställda har dessutom specialkompetens inom golvstädning, vilket innebär att de vet hur alla sorters golv ska behandlas för att se snygga ut och hålla så länge som möjligt.

  FÖNSTERPUTS

  Städbolaget ser till att din fönsterputsning blir av, när du vill. Vi anpassar oss efter dig!

  Läs mer

  STORSTÄDNING

  Städbolaget gör storstädning i hela smålandsregionen. Tveka inte att kontakta något av våra kontor!

  Läs mer

  GOLVVÅRD

  Städbolaget ser till att din golvvård blir av, när du vill. Vi anpassar oss efter dina behov!

  Läs mer

  BYGGSTÄDNING

  Hos Städbolaget får du professionell städning men framförallt professionell service.

  Läs mer

  Städbolaget med hjärtat i Småland

  Vi är städbolaget med hjärtat i Småland. Om du bor längs med kusten i Västervik, Oskarshamn, Mönsterås eller Kalmar kan vi stå till tjänst. Inåt landet arbetar vi i Eksjö, Vimmerby, Vetlanda och Hultsfred, och nere bland sjöarna finns vi i Växjö och Alvesta. Vi är inte bara ett städföretag i Kalmar utan för hela Småland.

  30 år som städföretag

  Vårt ursprung finns i viljan att göra ett riktigt bra jobb som städfirma i Kalmar. Vår grundare inledde sin karriär för över 30 år sedan genom att jobba gratis som fönsterputsare för att lära sig hantverket. Samma vilja att göra det som behövs för att få resultat gäller än i dag.

  Våra anställda är just det, anställda, och får därför alla lagstadgade rättigheter som följer med det. Just för att de ska kunna fokusera på att göra ett så bra jobb som möjligt, en kund åt gången. 30 år som städföretag har gett oss en hel del erfarenhet.

   BUTIKSSTÄDNING

   Städbolaget ser till att din butiksstädning blir av, när du vill. Vi anpassar oss efter dig!

   Läs mer

   FLYTTSTÄDNING

   Hos Städbolaget får du professionell flyttstädning men framförallt professionell service.

   Läs mer

   TRAPPSTÄDNING

   Städbolaget ser till att din trappstädning blir av, när du vill. Vi anpassar oss efter dig!

   Läs mer

   VISNINGSSTÄDNING

   Städbolaget gör visningsstädning i hela smålandsregionen. Tveka inte att kontakta något av våra kontor!

   Läs mer

   Svanenmärkta städtjänster i Kalmar

   Intresset för städhjälp i Kalmar med miljövänliga produkter och arbetssätt är stort i dag, men för oss är det inget nytt. Vi har alltid prövat nya städmetoder för att hitta dem som är så skonsamma som möjligt för både våra anställda och miljön.

   Därför kan vi nu som städföretag erbjuda Svanenmärkta städtjänster i hela Kalmar län. Väljer du oss gör du ett aktivt val för miljön.

   Vi värdesätter vår personal

   Vi värdesätter vår personal och vi vill att arbetsmiljön ska vara så bra som möjligt för dem. Målet är förstås att ha så låg personalomsättning som möjligt, vilket leder till mycket kunskap och stor yrkesskicklighet.

   Det börjar förstås med att all personal är anställd med kollektivavtal. Dessutom har de tillgång till attraktiva friskvårdstjänster och kontinuerlig utbildning. Dessutom försöker vi hjälpa dem med detaljer som gör deras arbetsdag trevligare, som frukt, kaffe och annat smått.

   Städhjälp på era villkor

   Vi brukar säga att vi förstås är proffs på städning men framför allt proffs på service. Det betyder att vi alltid försöker ge er städhjälp på era villkor.

   När vi skriver avtal om abonnemang på städning ser vi till att era krav möts, och när ni har specialönskemål gör vi alltid vårt bästa för att tillmötesgå dem.

   Vi kan också lägga in enstaka storstädningar, fönsterputsning eller annat som behövs. Vi är också flexibla gällande veckodag och tid för er städning.

    Vår ambition är att vara den bästa städfirman i Småland

    Det finns flera städföretag i Kalmar med olika inriktning och av olika storlek. Vi har valt att vara en serviceinriktad städfirma med miljöhänsyn som fokuserar regionalt.

    Lite enklare kan man säga att vår ambition är att vara den bästa städfirman i Småland. Varje gång en ny kund ger oss chansen att visa vad vi går för tar vi ännu ett steg mot det målet.

    Kunderna rekommenderar oss på grund av

    Vi har funnits i 30 år och har haft många olika sorters kunder och har lärt oss mycket på vägen. Återkopplingen efter städning är ofta guld värd. Kunderna rekommenderar oss på grund av vårt servicetänk och vår kunniga personal.

    Att ha samma person som städar hemma hos sig under en lång tid, ofta flera år, har också visat sig vara något våra kunder uppskattar väldigt mycket.

    Nöjd kund garanti

    När allt kommer omkring är städare precis som du och jag. Ibland glömmer eller missar de någonting. För att ni skall känna er extra trygga när ni anlitar oss som städfirma i Kalmar har vi en nöjd kund garanti. Som innebär att om vi inte genomfört städningen enligt överenskommelse kommer vi göra allt för att åtgärda missarna utan extra kostnad.

    Vi vill ni ska känner er trygga med att ni kommer få vad ni betalt för och vi alltid åtgärdar misstag så snabbt som möjligt

    Det här tycker våra kunder

    Hur funkar rut-avdrag?

    Rutavdraget är på 75 000 kronor per person och år i ett hushåll. Hela summan eller en del av kan användas till stjädtjänster så till exempel flyttstädning, hemstädning, storstädning eller fönsterputsning.

    Vi som städfirma ansöker om rutavdrag åt er som kunder på vår städfirma i Kalmar när arbetet har utförts och betalats.

    Vad betyder RUT?

    Rut är en förkortning av Rengöring, underhåll och tvätt. Som privatperson i Sverige får du göra rut avdrag på 50% på arbetskostnaden för hushållsnära tjänster.

    Är du redo?

    Tveka då inte att kontakta oss. Vi anpassar oss efter dina tider och behov för att du ska bli nöjd med den typ av städning vi utför.