Visningsstädning Kalmar

Förbered din bostad inför visning

Stressa mindre inför visning av din bostad. Låt oss ta hand om din visningsstädning. 

Boka visningsstädning i Kalmar

Att boka visningsstädning i Kalmar hos oss är hur enkelt som helst. Ta bara kontakt här på hemsidan, per epost eller telefon så berättar vi mer om hur vi arbetar och vad ni kan förvänta er. Vi finns överallt i Småland  VimmerbyVetlandaHultsfredAlvestaVäxjöMönsterås och Kalmar

Visningsstädning både före och efter försäljning

Låt oss ta hand om städningen genom hela din flytt. Visningstädning genomförs inför visning av er bostad så besökarna kan få det bästa intrycket. Efter ni sålt er bostad behöver ni genomföra en flyttstädning. Det finns krav på hur denna ska utföras och där har vi lång erfarenhet. 

Vi sköter visningsstädning i Kalmar och över hela Småland . Om du anlitar oss kan du lita på att din bostad visar sig från sin allra bästa sida när spekulanterna kommer på visning. Kontakta oss redan i dag så kan vi träffas och gå igenom checklistan, komma överens om vad som ska göras och bestämma tid för din visningsstädning.

Vill du boka visningsstädning eller har frågor?

Fyll i nedan kontaktformulär

storstädning rengöra keramikhäll

”Proffsiga på såväl lokalvård som bemötande.
Jag kan inte tänka mig en bättre samarbetspart.”

Mikael W

Se alla våra recensioner på Reco. 

Vi hjälper både mäklare och privatpersoner

Visningsstädning Kalmar

Ibland är det inte säljarna som sköter det praktiska kring städning och iordningställande för visning. Mäklare tar ibland hand om alla sådana praktiska arrangemang, kanske för att säljarna är utomlands, redan har flyttat till annan ort eller helt enkelt för att det är mera praktiskt så. För oss fungerar båda upplägg lika bra – vi hjälper både mäklare och privatpersoner.

Vi arbetar systematiskt efter en checklista

Eftersom så mycket hänger på visningsstädningen lämnar vi inget åt slumpen. Tillsammans går vi igenom vilka moment som behöver ingå i städningen för att ni ska bli nöjda, och det är också det som avgör priset på städningen. Sedan arbetar vi systematiskt efter en checklista under hela visningsstädningen och kan på så sätt vara säkra på att allt blir gjort.
städa som proffsen

Hur funkar rut-avdrag till visningsstädning i Kalmar?

Kan man få göra rut-avdrag för visningsstädning? Jodå, det går alldeles utmärkt. För Skatteverket är visningsstädning inte annorlunda än vanlig städning, alltså en hushållsnära tjänst som inkluderas i rut-avdraget. Notera att visningsstädning inte är avdragsgillt i vinstbeskattningen för försäljningen.

Det bör du tänka på vid försäljning

Vid försäljning av bostaden bör du tänka på att boka de tjänster du behöver i god tid. I samråd med mäklaren lägger man ofta ett par månader i förväg upp en tidsplan för försäljningen, och när det är gjort kan du lugnt börja boka visningsstädning och allt annat som behöver förberedas. När det gäller en av livets viktigaste affärer lönar det sig att planera i god tid och inte lämna något åt slumpen. Kontakta oss gärna för att få veta mera om våra erfarenheter kring visningsstädning.

Kontakta oss

Fri offert visningsstädning Kalmar

När man ska flytta är det mycket att tänka på. Boka in din visningsstädning i Kalmar med oss så har du en sak mindre på listan.  Kontakta oss för fri offert.