Hemstädning över hela Småland

Efter över 30 års erfarenhet vet vi att smålänningarna vill få valuta för pengarna. Därför ser vi alltid till att våra städtjänster håller högsta kvalitet till rimliga priser. En av våra viktigaste tjänster är förstås hemstädning. Hemstädning är ett ansvarsfullt uppdrag eftersom man arbetar i kundens eget hem och därför behöver agera respektfullt samtidigt som man vill göra det så glänsande rent som möjligt.

Skicka förfrågan

Boka Hemstädning

Det är inte bara i storstäderna som folk köper hemstädning. Vi verkar på tio orter i Småland, och överallt är efterfrågan stor. Vi finns just nu i Kalmar, Mönsterås, Oskarshamn, Västervik, Hultsfred, Vimmerby, Växjö, Alvesta, Vetlanda och Eksjö.

Hemstädning i Småland med 30 års erfarenhet

Hemstädning som fenomen tog verkligen fart i samband med att rut-avdraget infördes 2007. Men det fanns förstås långt innan det. Vi kan hemstädning i Småland och har vid det här laget 30 års erfarenhet. Att kunderna i dag kan betala lite mindre för tjänsten kanske lockar några nya kunder, men vi vill tro att kunderna stannar hos oss för att vi helt enkelt gör ett väldigt bra jobb.

Städning som är skonsam för barn och husdjur

Vi lägger stor vikt vid att utföra städning som är skonsam för barn och husdjur. Vi använder sedan länge mikrofibertrasor som gör det möjligt att använda minimalt med tvättmedel. Dessutom ser vi över vilka kemikalier som används och har gått så långt att vi nu fått Svanenmärket för vårt arbete. Allt för att inomhusmiljön i ert hem ska vara så frisk som möjligt.

Vi har tydligen lyckats upprätthålla den balansen på ett bra sätt, för vi utför i dag hemstädning i över hela Småland, något vi inte skulle kunna göra om kunderna inte uppskattade vårt jobb. Det skadar inte heller att vi hela tiden har miljön i bakhuvudet, något som lett till en Svanenmärkning. Vårt mål är att kunderna ska komma hem till ett rent hem där de kan trivas och slappna av.

Skicka en förfrågan

Vi erbjuder hemstädning 10 orter över hela Småland. Boka din hemstädning idag!

Skicka

Vi genomför gedigna bakgrundskontroller och satsar hela tiden på vidareutbildning

Vår personal är nyckeln till alla våra framgångar. Om vi skickar olämpliga personer till kunderna kommer vår verksamhet snabbt att torka in. Därför genomför vi gedigna bakgrundskontroller och satsar hela tiden på vidareutbildning. Vi vill både att ni ska känna er trygga med att öppna ert hem för vår personal och att de ska göra ett utmärkt jobb samtidigt som de trivs på arbetet.

Hemstädning och rut-avdrag. Hur funkar det egentligen?

Hemstädning och rut-avdrag går hand i hand, men hur funkar det egentligen? Det är faktiskt oerhört enkelt, för vi sköter allt det praktiska. När vi skrivit kontrakt med er skickar vi in ansökan till Skatteverket, och så länge de godkänner att ni gör avdrag (och det gör de som regel) så gör vi helt enkelt färdiga avdrag på fakturan. Ni kommer att få brev från Skatteverket då och då, men det är allt.

Hemstäd med det där lilla extra i Småland

Vi försöker alltid erbjuda hemstäd med det där lilla extra i Småland. Det gör vi bland annat genom att behandla personalen väl så de stannar och kan städa hos samma familjer under en lång tid. Dessutom är vi flexibla för specialönskemål när det är möjligt, allt för att ni ska få er vardag att gå ihop.