Storstädning över hela Småland

Vi på Städbolaget har inte bara lång erfarenhet av städning, fönsterputs, golvskötsel och annat som har med städning att göra. Vi kan också Småland. Sedan vi startade har vi haft vår verksamhet här, och i dag är vi aktiva på tio orter. Det gör att vi kan erbjuda till över hela Småland. Vår personal kan verkligen sin sak, och många har jobbat i branschen länge och har hunnit samla på sig erfarenhet som inte går av för hackor.

Skicka förfrågan

Boka storstädning

Att boka storstädning i Småland sker med fördel hos oss. Vi finns i Västervik, Oskarshamn, Mönsterås, KalmarVäxjö, AlvestaHultsfred, VimmerbyEksjö och Vetlanda.

Vi storstädar hos företag, skolor och hemma hos privatpersoner

Storstädning behövs då och då i alla lokaler. Därför storstädar vi till exempel hos företag, skolor och hemma och privatpersoner. Det ger oss en bred erfarenhet av många olika sorters städning som vi tycker är till nytta i alla uppdrag vi får. Vi är också vana med alla sorters praktiska arrangemang som fakturering och liknande beroende på uppdragsgivare.

Inför och efter visning ordnar vi med städningen

En vanlig form av storstädning är när man städar bostaden i samband med försäljning. Då går vi tillsammans igenom en lista på moment som kan ingå i en storstädning och prioriterar sådant som kan förbättra intrycket. Boka storstädning hos oss så ordnar vi med städning både inför och efter visningen.

Om ni behöver boka storstädning i någon ort i Småland står vi alltså till er tjänst. Tillsammans går vi igenom listan på moment och kommer överens om vad som behöver göras, av vem och när. Kontakta oss redan i dag för ett kostnadsfritt samtal om förutsättningar, priser, miljövänlig städning eller något annat ni undrar.

Skicka en förfrågan

Boka storstädning över hela Smålandsregionen.

Skicka

Pris och checklista utformar vi tillsammans

Vi har förstås färdiga mallar för hur storstädning ska utföras, men dessa ska man främst se som en utgångspunkt. Sedan följer priset – det går inte att sätta ett pris utan att veta vad som faktiskt ska göras. Det är därför vi föredrar att utforma checklista och därmed priset tillsammans med kunden. På så vis kan man vara säker på att resultatet blir enligt förväntningarna.

Rut-avdrag. Gäller några specifika regler?

Rut-avdrag innebär att man får dra av kostnaden i beskattningen upp till 25000 kronor per person. Är man två vuxna i hushållet kan man alltså dra av 50000 kronor per år. Gäller några specifika regler? Många tjänster i och kring hemmet går att dra av. Den vanligaste tjänsten är städning, men även fönsterputs, golvvård, klippning av häckar och liknande är avdragbart.

Unna dig avkoppling medan vi gör jobbet

Det viktigaste med att anlita en städfirma är kanske framför allt att veta att resultatet blir bra, men på närliggande andra plats kommer nog känslan av att slippa göra jobbet själv. Du kan alltså unna dig avkoppling medan vi gör jobbet. Eftersom våra anställda har lång erfarenhet och tydliga riktlinjer att följa kan du lita på att jobbet blir gjort med högsta respekt för ditt hem.