Dags för rena fönster?

Ibland har man inte tid, ork eller bara inte får det riktigt bra. Då finns vi!
Boka in oss redan idag för en fönsterputs.

Över 30 års erfarenhet

Nöjda kunder

Kollektivavtal & personal som trivs

Boka fönsterputs

Har du inte tid, ork eller du bara inte lyckas med att få rena fönster utan ränder står våra duktiga fönsterputsare redo. Vi har lång erfarenhet av att putsa fönster för både privatpersoner och företag i Småland. 

Service är viktigt för oss och vi har därför många återkommande kunder som bokar in sin fönsterputs varje år med oss. Vi satsar på att vara bäst på städning och fönsterputsning i Småland. Just nu arbetar vi på tio orter: Alvesta, Hultsfred, Kalmar, Mönsterås, Vetlanda, Vimmerby och Växjö.

För att boka fönsterputs kontakta oss här på hemsidan, maila oss eller slå oss en signal i dag. Du kan lita på att vi gör vårt bästa för att göra dina fönster skinande rena.

Vi har över 30 års erfarenhet av att putsa fönster i Småland

Vi genomför fönsterputsning både hos privatpersoner och företag. Kontakta oss så kan ger vi er en fri offert på er fönsterputsning. Priset på fönsterputsning beror framförallt på hur många fönster som ska putsas men även på vad det är för typ av fönster ni har.

Vi tar hand om allt från daglig putsning av skyltfönster till fönsterputs i hemmet. Kontakta oss så ger vi er en offert på er fönsterputsning. Vi tar oss an både stora och små jobb för fönsterputs över hela Småland.

Vi har kollektivavtal

Att släppa in främmande människor i sitt hem eller på sin arbetsplats är alltid stressande. Därför ser vi till att ha personal som trivs hos oss så de stannar länge. Vi gör bakgrundskontroller på all vår personal och vi har kollektivavtal. På så sätt kan ni känna er trygga med att anlita vår personal för er fönsterputs. 

Skicka en förfrågan

Skicka en förfrågan till oss om fönsterputs i Småland och en av våra medarbetare kommer att kontakta dig inom kort.

  Hur går det till med fönsterputs?

  Boka tid

  Boka in din fönsterputs direkt online eller kontakta oss per telefon eller email så återkommer vi inom kort.

  Förberedelser

  Vi skulle uppskatta om ni kan ta bort i och framför fönster för att underlätta för våra fönsterputsare att komma åt.

  Rena fönster

  Våra erfarna fönsterputsare lämnar ert hem med skinande rena fönster. 

  städa inför visning

  ”Alltid korrekt o trevligt bemötande! Att det så ofta som möjligt är samma person som kommer o städar! Vi har köpt städning o fönsterputs i ca fem år o är mycket nöjda med det ! Ett extra tack till dom som varit våra fasta städare,alltid positiva o glada!”

  Kennet J

  Se alla våra recensioner på Reco. 

  Rena fönster på nolltid - Vi tar med allt som behövs

  Professionell fönsterputs i Småland behöver inte alls vara komplicerat. Tvärtom kan ni helt och hållet luta er tillbaka och låta oss sköta varenda detalj. När vi väl har kommit överens om fönstertvättens omfattning och tidpunkt för besöket tar vi med allt som behövs. Tack vare vår långa erfarenhet och den högklassiga utrustningen kan ni lita på att vi fixar rena fönster på nolltid.

  Rut avdrag och fönsterputsning. Vad gäller?

  Vad gäller för rut-avdrag och fönsterputsning? Kriteriet för rut-avdrag är att arbetet ska utföras i eller kring hemmet. Företaget behöver inneha f-skatt för att kunna dra av RUT-avdraget. För personer under 65 år kan ni utnyttja max 75 000 kr per år i rut-avdrag. Är det två som bor i samma bostad kan ni använda det dubbla. Vi gör det enkelt för er som kund och drar av rut-avdraget direkt på fakturan så ni behöver inte tänka på det. Skulle det vara så att ni inte vill eller kan använda er av rut-avdraget längre är det bara att höra av er till oss så ordnar vi det. 

  Det är rent och snyggt när vi är klara

  Eftersom vi tycker god service kommer i första rummet är vi noga med alla detaljer kring fönsterputsningen. I det ingår att komma och gå i tid, utföra arbetet på ett professionellt sätt och framför allt se till att det är rent och snyggt när vi är klara. För oss är det helheten som räknas.

  Vanliga frågor om fönsterputs

  Har personalen kollektivavtal?

  Ja, vår personal har kollektivavtal och vi gör bakgrundskoll innan de anställs. All personal får dessutom utbildning hos oss för att säkerställa att de kan ge er kunder den bästa tänkbara servicen.

  Hur ofta ska jag få mina fönster putsade?

  Det finns inget rätt eller fel för hur ofta man ska putsa sina fönster. Enkla svaret är när de är smutsiga. Men de flesta brukar vänta med att pusta sina fönster till ett par tillfällen om året. Det vanligaste är att man bokar in en fönsterputs på våren och en på hösten, men vi kan putsa fönster under hela året. Företag har ofta ett rullande schema som kan vara allt från dagligen för skyltfönster till en gång var tredje månad för en kontorsbyggnad.

  Vad händer om mina fönster är svåra att nå?

  Vi är vana vid att putsa fönster på höga höjder. Det finns flera alternativ för att rengöra svåråtkomliga fönster. Stegar, förlängningsbara verktyg och liftar.

  Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor!

  Behöver jag vara hemma när ni kommer och putsar mina fönster?

  Du behöver inte vara hemma när vi kommer och putsar dina fönster. Precis som vid en hemstädning kan vi komma överens om att vi kan komma in i bostaden genom att ni lånar ut en nyckel eller vi får en kod till ert kodlås. Vill ni däremot vara hemma så går även det alldeles utmärkt.

  Behöver jag förbereda något innan ni kommer och pustar fönster?

  Ja, vi vill att ni plockar undan allt som står på fönsterbänkar men även tar bort eventuella möbler eller så som står framför fönstren så att våra putsare enkelt kan komma åt.

  kvinna som putsar stort fönster

  När kan man putsa fönster?

  Vi kan putsa fönster under hela året oavsett väder. Ja det går faktiskt att putsa fönster även i minusgrader, vi behöver bara lite annat material. Våra professionella fönsterputsare är redo att putsa hos er oavsett väder och tar med sig det material som behövs.

  En del fönster behöver alltid putsas året om oavsett om det är vinter och kallt eller en solig sommardag. Till exempel skyltfönster vill man gärna putsa ofta, kanske till och med varje dag för att det alltid ska se inbjudande ut för kunder som passerar.

  Intresserad av fönsterputs tveka inte att kontakta oss!