Fönsterputs i Växjö och över hela Småland

Det var just som fönsterputs som vår grundare en gång inledde sin karriär inom städbranschen med. Det kan tyckas vara ett enkelt jobb, men i verkligheten är det ett riktigt hantverk. De allra flesta kan putsa fönster, men det är bara de som tränar på det varje dag som blir riktigt duktiga. Våra anställda har lång erfarenhet av fönsterputsning i Växjö och kan ta sig an de flesta uppdrag.

För snabb återkoppling på fönsterputs i Växjö – Ring 020-44 40 44 eller kontakta oss per mail info@stadbolaget.se så återkopplar vi inom 24 timmar.

Skicka förfrågan

Boka fönsterputs i Växjö

Vi satsar på att vara bäst på städning och fönsterputsning i Småland. Just nu arbetar vi på tio orter: Alvesta, Eksjö, Hultsfred, Kalmar, Mönsterås, Oskarshamn, Vetlanda, Vimmerby, Västervik, och Växjö. För att boka fönsterputsning kontakta oss här på hemsidan, maila oss eller slå oss en signal i dag. Du kan lita på att vi gör vårt bästa för att göra dina fönster skinande rena.

Vi har över 30 års erfarenhet av att putsa fönster i Växjö

Vid det här laget har vi putsat fönster i Växjö en längre tid. Eftersom våra anställda tycker om att arbeta för oss stannar de ofta länge varvid vi bibehåller erfarenheten i företaget. Det finns troligen inget bättre val än oss om du är ute efter riktigt bra fönsterputsning i Växjö.

Eftersom alla hem och fönster inte är likadana besöker vi gärna er först för att kunna ge er en prisuppgift. Sedan kommer vi överens om en tid och ett datum – vi gör allt från daglig putsning av skyltfönster till säsongsputsning i kyrktorn. Vi putsar fönster hos både privatpersoner och företag. Våra kunder är överens om att rena fönster gör otroligt stor skillnad för helhetsintrycket. Vi tar oss an fönsterputs i Växjö och över hela Småland.

Skicka en förfrågan

Skicka en förfrågan till oss om fönsterputs i Växjö och en av våra medarbetare kommer att kontakta dig inom kort.

Skicka

Rena fönster på nolltid - Vi tar med allt som behövs

Professionell fönsterputs i Växjö behöver inte alls vara komplicerat. Tvärtom kan ni helt och hållet luta er tillbaka och låta oss sköta varenda detalj. När vi väl har kommit överens om fönstertvättens omfattning och tidpunkt för besöket tar vi med allt som behövs. Tack vare vår långa erfarenhet och den högklassiga utrustningen kan ni lita på att vi fixar rena fönster på nolltid.

Rut avdrag och fönsterputsning. Vad gäller?

Vad gäller för rut-avdrag och fönsterputsning? Kriteriet för rut-avdrag är att arbetet ska utföras i eller kring hemmet. Så länge det är en privatperson som beställer och utföraren sköter faktureringen på lagligt sätt ska det inte vara något problem att göra rut-avdrag. För personer under 65 år är det som vanligt rut-avdrag på 25000 kronor per år som gäller. Kom ihåg att avdrag är personligt, så är ni två vuxna i hushållet kan ni dra av det dubbla.

Det är rent och snyggt när vi är klara

Eftersom vi tycker god service kommer i första rummet är vi noga med alla detaljer kring fönsterputs. I det ingår att komma och gå i tid, se välvårdade ut och framför allt se till att det är rent och snyggt när vi är klara mer er fönsterputsning. 

Allt för många fönsterputsare slarvar med just detta eftersom de tror att själva tjänsten – fönsterputsen – är de viktiga. I själva verket är det helheten som räknas. Att man har rena skor och håller rent runtomkring 

Vår fönsterputsare är utbildade och professionella. Vi erbjuder både fönsterputs till företag och privatpersoner oavsett om man bor i villa eller i en lägenhet. Boka en enstaka putsning eller välj ett abonnemang där vi kommer ut på bestämda tider varje år och gör era fönster skinande rena. 

Vill ni kombinera hemstädning i Växjö eller kontorsstädning med fönsterputsning går det utmärkt. Välj att ta med fönsterputs i abonnemanget eller beställ det som extratjänst när behovet uppstår. Vi

Vanliga frågor om fönsterputs

Att släppa in främmande människor i sitt hem eller på sin arbetsplats kan vara stressande. Därför tycker vi det är viktigt att samma fönsterputsare kommer tillbaka till er varje gång i den utsträckning det är möjligt. 

Talar personalen svenska?

Personalen talar givetvis svenska.

Hur ofta ska jag få mina fönster putsade?

Det finns inget universellt svar på hur många gånger per år, eftersom det beror på ett antal faktorer, bland annat typen av fönster och hur mycket smuts fönstren kommer i kontakt med. De flesta experter rekommenderar dock fönsterputs minst en gång var tredje månad

Vad händer om mina fönster är svåra att nå?

Vi är vana vid att putsa fönster på höga höjder. Det finns flera alternativ för att rengöra svåråtkomliga fönster. Stegar, förlängningsbara verktyg och liftar.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor!

kvinna som putsar stort fönster

När ska man putsa sina fönster? Är det någon gång på året det är absolut nödvändigt?

Om det är nödvändigt under alla säsonger lämnar vi åt dig att bestämma. Varför skulle man inte vilja ha rena och fina fönster jämt dock? Vår och höst onekligen är de populäraste tiderna på året att putsa sina fönster, men i praktiken går det faktiskt bra att putsa fönstren nästan när som helst:

  1. Vår: Under våren kan det samlas damm och smuts på fönstren efter en lång vinter, så det är bra att putsa dem när vädret börjar bli varmare.
  2. Sommar: Under sommaren kan det samlas fläckar och smuts på fönstren på grund av regn och hög luftfuktighet, så det är bra att putsa dem regelbundet.
  3. Höst: Under hösten kan det samlas löv och annat skräp på fönstren varpå det är bra att putsa dem innan vintern kommer.
  4. Vinter: Under vintern kan det samlas kondens och smuts på fönstren.

Tiden på året kommer bör dock avgöra materialvalet och att putsa fönster när det är -10 grader är kanske att ta i, om man inte måste. Intresserad av fönsterputs tveka inte att kontakta oss!