Kontorsstädning i Växjö och över hela Småland

Vi står stadigt förankrade i de småländska hemmen, affärslokalerna och kontoren. I stället för att försöka expandera över hela landet tror vi på att hela tiden förstärka vår position som en ledande leverantör av hemstädning, butiksstädning och kontorsstädning i Växjö och över hela Småland. Vi gör en hel del annat också, som fönsterputs, vaktmästartjänster och liknande, allt med samma fokus på kvalitet, miljö och prismedvetenhet.

Skicka förfrågan

Boka Kontorsstädning

Om ni som företag behöver städservice av ert kontor lönar det sig att kontakta oss. Vi finns förutom i Växjö också i Alvesta, Kalmar, Mönsterås, Oskarshamn, Vetlanda, Hultsfred, Eksjö, Vimmerby och Västervik. Kontakta oss i dag för att boka kontorsstädning i Växjö. 

Flexibla avtal för kontorsstäd

Vi försöker inte sälja på er färdiga paket för kontorsstädning i Växjö som inte passar era behov. Tvärtom börjar alla kundrelationer hos oss med att förstå era behov och önskemål. Ni berättar vad ni behöver och när det ska utföras, och troligen kan vi komma fram till en prisbild som passar alla parter. Flexibla avtal för kontorsstäd och rengöring är det som gäller.

Vår företagsstädning har över 30 års erfarenhet i Växjö

Inte för att skryta, men vi har över 30 års erfarenhet av företagsstädning i Växjö, och våra kunder är väldigt nöjda. Vi är i dag verksamma över hela Småland och gör företagsstädning i tio städer. Allt från rengöring av små enmansföretag till offentliga myndigheter anlitar oss för städservice i Växjö och på många andra ställen.

Något som vi gärna lyfter fram är vårt fokus på miljöaspekter i städningen. Både hemma och på kontoret är vi alla förtjänta av att andas frisk luft, fri från onödiga kemikalier, damm och skadliga partiklar. Vi vet hur städningen ska göras så effektiv som möjligt. Låt oss sköta skötseln av ert kontor, så ni kan fokusera på er affärsverksamhet.

Skicka en förfrågan

Gör som många andra i Smålandsregionen och boka en kontorsstädning idag!

Skicka

Vad kostar kontorsstädning och hur flexibla är vi?

Vad kostar kontorsstädning? Hur flexibla är vi? För ett nystartat företag kan det vid första tanken verka som en dyr lyx att anlita städservice i Växjö. Det behöver det inte vara. Lokalen behöver ändå städas, och er tid är antagligen bättre använd till att fokusera på kärnverksamheten. Vi kan till exempel komma överens om ett schema där vi storstädar varannan vecka och ni själva sköter den dagliga rengöringen. 

Vi prioriterar att ni ska känna er trygga och säkra med oss igenom att…

De flesta kontor innehåller någon form av affärshemligheter, och ibland kanske ni arbetar oväntade tider, träffar potentiella kunder eller har fånig hatt-fredag. Man ska helt enkelt känna sig lika trygg på sitt kontor som i hemmet. Därför är det viktigt att de som släpps in och utför städningen på kontoret är betrodda. Vi prioriterar att ni ska känna er trygga och säkra med oss genom att vi har tydliga rutiner gällande säkerhet, och våra anställda arbetar ofta långa tider på samma ställe.

Vad ingår i kontorsstädningen?

Vår utgångspunkt är en flexibel tjänst där vi tillgodoser era önskemål och städar kontoret baserat på era förutsättningar. De flesta företagen vill förstås ha en liknande städtjänst, men vi har erfarenhet av rengöring som ställer höga krav både på utföraren i termer av kompetens och också sekretess.

Vid kontorsstädning ingår grundstädning av hela kontoret. Vi följer en checklista men är flexibla och anpassar städtjänsten efter era önskemål. Ett exempel på vad som brukar ingå i en kontorsstädning.

Allmänna ytor:

  • Golven dammsugs och rengörs
  • Mattor dammsugs och rengörs
  • Alla fria ytor dammas av som bänkar, hyllor och skrivbord
  • Lister, dörrar och speglar rengörs. Fläckar tas bland annat bort.
  • Papperskorgar töms

Kök och badrum:

  • Diskbänkar torkas av
  • Rengöring av kaffemaskiner
  • Rengöring av handfat, samt diskho
  • Rengöring av toalett, både in – och utvändigt.

Önskar ni desinfektion av ytor, fönsterputs eller djup rengöring av mattor och möbler kan det väljas till som extratjänster.

En grundsten i personalens välmående

Väl utförd kontorsstädning är en grundsten i personalens välmående. Man sitter trots allt på kontoret en stor del av sin tid, och om lokalen inte hålls ren finns det en risk för allehanda hälsoproblem. Dessutom känns det mer inspirerande att arbeta i en välstädad lokal. Genom att anlita oss för kontorsstäd i Växjö gör du en aktiv insats för din personals välmående.