Byggstädning i Växjö och över hela Småland

Byggstädning är som storstädning på steroider! Medan storstädning är något man framför allt gör för att hemmet ska se extra rent ut är byggstädning något som specifikt görs efter att ett hem har byggts, renoverats eller liknande. Det som nämligen kan hända under byggets eller renoveringens gång är nämligen att byggdamm, materialrester och besvärliga partiklar söker sig in i olika skrymslen.

  Boka byggstädning

  Alla ni som varit kloka nog att bygga ett hem åt er i Småland förtjänar en riktigt grundlig byggstädning. Vi finns på flera orter: Vimmerby, Vetlanda, Hultsfred, Mönsterås, Alvesta, Växjö och Kalmar. Boka byggstädningen hos oss.

  Pris och checklista (beror på omfattning, kvm och mängden skräp)

  Det går inte att säga i förväg hur pris och checklista kommer att se ut för just er byggstädning. Det beror helt och hållet på omfattningen, hur stor bostad det är frågan om och mängden skräp som ska forslas bort. Eftersom man inte utför byggstädning så ofta är det absolut mödan värt att sätta sig ner med oss, gå igenom detaljerna och låta oss komma med en offert.

  Byggstädning. Hur gör man egentligen kanske du undrar?

  Så du har byggt ett hus och har hört att du borde beställa en byggstädning. Hur gör man egentligen kanske du undrar? Det enklaste är helt enkelt att ringa oss så guidar vi dig vidare. Tillsammans sätter vi upp en plan för hur mycket av arbetet vi ska göra och hur mycket du eventuellt vill sköta själv. Vi har lång erfarenhet av byggstädning i Växjö och tillsammans kan vi komma fram till ett upplägg som passar dig.

  Hemmet kan se städat och fint ut, men efter några dagar kryper byggdammet fram och lägger sig på alla ytor igen. Dessutom kan det vara direkt skadligt att andas in byggdamm som lagrats i exempelvis ventilationen. När vi utför byggstädning i Växjö och över hela Småland arbetar vi med professionell utrustning och enligt en väl inarbetad checklista som gör att vi inte missar något. Överlåt byggstädningen till oss så du kan njuta av ditt nya hem!

  Skicka en förfrågan

  Vi utför byggstädning i Växjö och över hela Småland. Kontakta oss idag för en uppskattning om pris och tid.

   Byggstäd i Växjö med 30 års erfarenhet

   Vi har utfört många uppdrag inom byggstäd i Växjö och har över 30 års erfarenhet inom städbranschen. Det gör att vi har erfarenheten från den lilla städningen till byggstädningar av stora komplex med över 100 lägenheter. Vi har också utrustningen som behövs för att göra ert nya eller nyrenoverade hem skinande rent och fritt från byggdamm, skräp och skadliga partiklar. Kontakta oss redan nu för diskussion och offert.

   Rut avdrag med byggstädning. Vad gäller?

   Vi får ofta frågan vad som gäller för rut-avdrag vid byggstädning. Städning är städning brukar vi säga – så länge en privatperson beställer städning som utförs i eller kring hemmet är det avdragbart. Sedan finns förstås gränser för hur mycket som kan dras av, och rot-avdraget påverkar också den gränsen. Kontakta Skatteverket för mer information om den saken.

   Ta hjälp av ett proffs

   Byggstädning är inget man själv kan sköta utan en hel del kunskap i ämnet. Till skillnad från vanlig städning handlar det nämligen inte bara om att rengöra synliga ytor utan också om att få bort byggdamm och partiklar ur skrymslen och vrår man inte vanligtvis ser. Därför rekommenderar vi att ta hjälp av ett proffs. Kontakta oss i dag för mer information.