Golvvård över hela Småland

Visserligen påstår inredningstidningarna att heltäckningsmattor börjar bli lite populärare igen efter att ha varit nästan helt försvunna i decennier. Det hindrar inte att de allra flesta golv i Sverige är gjorda av trä, sten eller olika släta konstmaterial. Det fina med sådana golv är att de är lätta att rengöra till vardags. Ofta räcker det med regelbunden dammsugning eller skurning och de klarar sig flera månader utan att förlora i lyster.

Skicka förfrågan

Boka golvvård

Längs med kusten finns vi i Kalmar, Mönsterås, Oskarshamn och Västervik. Inåt landet i norr finns vi i Eksjö, Vimmerby, Vetlanda och Hultsfred, och i söder i Växjö och Alvesta. Det betyder att vi kan anta utmaningar inom golvvård i de flesta delar av Småland. Kontakta oss gärna, antingen här på hemsidan, per epost eller telefon för att diskutera era behov närmare.

Vi är proffs på golvrengöring och golvvård

Vi har valt att bli väldigt duktiga på flera olika moment i städbranschen, helt enkelt för att kunna vara den städfirma smålänningarna främst väljer att vända sig till. Därför är vi också proffs på golvrengöring och golvvård. Några av våra anställda har komplett specialistkunskap så att de klarar av alla typer golv helt själva.

Då och då behöver de dock lite extra vård – golvvård – och då är det viktigt att känna till alla material som golv görs av och deras egenskaper. Vi sitter på just sådan specialkunskap, helt enkelt för att vi vill vara den städfirma som smålänningarna först vänder sig till i alla lägen. Så om ni är ute efter golvvård över hela Småland kan ni med förtroende vända er till oss.

Golvvård i Småland åt företag, butiker och privatpersoner med 30 års erfarenhet

Vi har gjort golvvård i Småland åt företag, butiker och privatpersoner med en erfarenhet på över 30 år. Det har handlat om allt från enkla ingrepp som golvrengöring och golvboning till knepiga insatser för att ta bort fläckar på betonggolv. Vi har snappat upp lite trick under åren, så ring oss gärna om ni behöver få era golv rengjorda.

Skicka en förfrågan

Boka en golvvård i Småland av oss på Städbolaget. Du kommer inte bli besviken.

Skicka

Vårda golven rätt och de håller en livstid

Att vårda golv regelbundet handlar inte primärt om att de ska se snygga ut – vårda golven rätt och de håller en livstid. Det är alltså både ekonomiskt och miljömässigt smart att sköta om golven. Vi använder miljövänliga rengöringsmedel och håller oss uppdaterade om nya metoder för att kunna utföra golvvård just hos er på bästa möjliga sätt.

Olika typer av golv

Det finns många olika sorters golv där ute, och vi har kunskap och utrustning för att sköta om dem alla. Trägolv i alla dess former förstås, både moderna och traditionella, samt stengolv av olika slag. Dessutom kan vi sköta betonggolv och plast, linoleumgolv och gummigolv. Om ni behöver golvvård i Småland lönar det sig alltså att vända sig till oss.

Vi älskar golvvård!

Vi älskar golvvård! Det är en vetenskap som vi ständigt uppdaterar oss om genom återkommande vidareutbildning, och i dagsläget kan vi sköta om alla förekommande typer av golv på ett kompetent sätt. Det fina i kråksången är att väl genomförd golvvård kan återställa ett golv till nästan nyskick för en mycket lägre kostnad än att lägga ett nytt golv.