Golvvård Mönsterås

Förläng livslängden på dina golv

Vi hjälper privatpersoner, företag och BRF:er att vårda och underhålla golv i Mönsterås med omnejd.

Boka golvvård i Mönsterås

Att vårda sitt golv är viktigt av flera anledningar. Regelbunden golvvård kan förlänga golvens livslängd och minska behovet av att byta ut det tidigare än nödvändigt. Detta är särskilt viktigt för dyra eller högkvalitativa golv, såsom trä eller stengolv.

Vi kan ta hand om dina golv i Mönsterås oavsett vilket material de har. Våra kunder är både privatpersoner och företag. Kontakta oss gärna, antingen här på hemsidan, per epost eller telefon för fri offert på er golvvård.

Golvvård i Mönsterås åt företag, butiker och privatpersoner med 30 års erfarenhet

Vi har gjort golvvård i Mönsterås åt företag, butiker och privatpersoner med en erfarenhet på över 30 år. Det har handlat om allt från enkla ingrepp som golvrengöring och golvboning till knepiga insatser för att ta bort fläckar på betonggolv. Vi har snappat upp lite trick under åren, så ring oss gärna om ni behöver få era golv rengjorda.

Vill du boka golvvård eller har frågor?

Fyll i nedan kontaktformulär

flyttstädning

”Proffsiga på såväl lokalvård som bemötande.
Jag kan inte tänka mig en bättre samarbetspart.”

Mikael W

Se alla våra recensioner på Reco. 

Boka in extra tjänster till din golvvård i Mönsterås

Boka fönsterputs eller hemstädning

Förutom golvvård erbjuder vi en rad andra tjänster såsom fönsterputs, hemstädning och kontorsstädning. Ni kan passa på att boka in flera tjänster samtidigt. Kontakta oss nedan för fri offert. 

Vårda golven rätt och de håller en livstid

Vårda golven rätt och de håller en livstid Att vårda golv regelbundet handlar inte primärt om att de ska se snygga ut – vårda golven rätt och de håller en livstid. Det är alltså både ekonomiskt och miljömässigt smart att sköta om golven. Vi använder miljövänliga rengöringsmedel och håller oss uppdaterade om nya metoder för att kunna utföra golvvård just hos er på bästa möjliga sätt.
golvvård

Golvvård för alla olika typer av golv

Grunden till hållbara golv är regelbundenhet och en förståelse för vilka metoder och städmedel som passar golvmaterialets egenskaper. De flesta golv går utmärkt att polera vilket både lockar fram dess lyster och gör dem mer reptåliga.

  • En heltäckningsmatta bör rengöras grundligt åtminstone två gånger om året med specifik utrustning för ändamålet även om de dammsugs regelbundet.
  • Hur man idealt rengör ett trägolv eller en parkett beror till stor del om det är behandlat eller inte. Är golvet vaxat, oljat eller lackerat? Det kanske inte alltid är lätt att veta utan poängen är att vi kommer anpassa golvvården efter hurdant ert golv är behandlat ifrån början.
  • Stengolv är generellt sätt tåliga vad gäller användning, men kan reagera med alldagliga städmedel eller vatten som antingen lämnar fläckar eller fräter på materialet. Granit och marmor exempelvis är känsliga emot städmedel med basiska egenskaper varpå det är viktigt man använder rengöringsmedel specifikt avsedda för ditt stengolv.
  • Klinkers är typiskt sett enkla att underhålla, men att få bort smuts i fogarna kan vara ett problem. Det här kan man dels får bort med blekmedel för att locka fram fogens lyster eller exempelvis använda en ångtvätt för att rengöra emellan fogarna på djupet.
  • Laminatgolv och vinylgolv är typiskt sätt slitstarka och enkla att rengöra. Svåra fläckar eller skador kan däremot behöva specialmedel och vill man få fram lystern igen, går de utmärkt att polera.

Oberoende av vilket golv just ni har bistår vi gärna med kunskap över hur man bäst vårdar eller reparerar det. Hör mer än gärna av er med frågor och funderingar!

Vi älskar golvvård!

Över 30-års erfarenhet

Vi älskar golvvård! Det är en vetenskap som vi ständigt uppdaterar oss om genom återkommande vidareutbildning, och i dagsläget kan vi sköta om alla förekommande typer av golv på ett kompetent sätt. Det fina i kråksången är att väl genomförd golvvård kan återställa ett golv till nästan nyskick för en mycket lägre kostnad än att lägga ett nytt golv.

Kontakta oss

Fri offert golvvård Mönsterås

Är du intresserad av golvvård i Mönsterås till er bostad, ert kontor eller er butik? Oavsett golv kan vi hjälpa er. Kontakta oss för fri offert.