Trappstädning Växjö

Första intrycket betyder mycket

Det första man möts av i ett hus är ofta trappen vilket gör det viktigt att man har en välstädad trapp. Vi är en städfirma med lång erfarenhet. Kontakta oss för fri offert. 

Boka trappstädning

Att boka trappstädning i Växjö för er BRF eller ert kontorshus behöver inte alls vara svårt.

Förutom i Växjö finns vi också i AlvestaKalmarMönsteråsVetlandaHultsfred och Vimmerby. Vi kan Småland helt enkelt, och vi står redo att ta emot uppdrag i stora delar av landskapet, från kusten djupt in i landet.

Trappstädning Växjö med över 30 års erfarenhet

Vi utför trappstädning i Växjö och har gett våra kunder välstädade trappor i över 30 år. Vi klarar därför av de allra flesta situationer. Vi fixar rengöringen i allt från anrika trähus med sina skrymslen och vrår till moderna höghus med stora fönsterpartier. Vi kan säkert förhöja upplevelsen av ert trapphus också! Kontakta oss gärna för att diskutera vidare och begära en offert.

Vill du boka trappstädning eller har frågor?

Fyll i nedan kontaktformulär
  Butiksstädning

  ”Proffsiga på såväl lokalvård som bemötande.
  Jag kan inte tänka mig en bättre samarbetspart.”

  Mikael W

  Se alla våra recensioner på Reco. 

  Trappstädning åt bostadsföreningar, företag och privatpersoner

  Boka trappstädning till ert flerfamiljshus

  Trappstädning är så pass ansträngande att också privatpersoner ibland väljer att anlita en städfirma för just det momentet av städningen. Det vanligaste är ändå att vi städar trapporna i höghus och offentliga byggnader. Vi utför alltså trappstädning åt bostadsföreningar, företag och privatpersoner, och alla till samma höga standard.

  Vi städar med Svanenmärkta produkter

  I bostadshus med många lägenheter bor det ofta människor med olika allergier och överkänsligheter. Därför är det extra viktigt att städningen i sådana utrymmen görs med så miljö- och människovänliga produkter som möjligt. Efter åratal av förbättringar har vi belönats med en Svanenmärkning, men det betyder inte att vi är klara med miljöarbetet. Tvärtom fortsätter vi sökandet efter ännu mer miljövänliga metoder.

  Det enklaste utförandet är att vi rengör golven och trapporna, torkar lister och räcken och ser till glasen är putsade och klara. Sedan kan man utöka därifrån. Vi behöver också komma överens om vilka tidsintervaller som gäller. Allt detta påverkar priset, och vi är vana med att sy ihop bästa möjliga paket i enlighet med till exempel bostadsrättsföreningens ekonomiska situation. Vi utför trappstädning över hela Växjö och har många nöjda kunder under bältet.

  butisksstädning gallerior

  Vad innebär ordentlig trappstädning?

  Vad innebär då en ordentlig trappstädning? Rengöring av golven och trapporna förstås, och torkning av lister, räcken och andra kanter. Väggarna ska rengöras, också i hissen, och på samma sätt ska dörrarna hållas rena. Vi kan också rengöra armaturerna så de skiner vackert, putsa glaspartier och tömma skrapgaller. Vi ser på alla moment tillsammans och bestämmer vilka som är viktigt för just er.

  Noggrant utförande med känsla för detaljer

  Vi framhåller gärna att vi framför allt är experter på service, inte bara städning. Det innebär i praktiken att vi alltid försöker åstadkomma ett noggrant utförande med känsla för detaljer. Vi är lyhörda och lyssnar till era behov, både innan uppdraget sätter i gång och under tiden. Vår personal är van att ständigt utvecklas och tar gärna emot förbättringsförslag vid behov.

  Få fri offert på trappstädning Växjö

  Välstädade trappor ger ett positivt intryck. Det behöver inte bara handla om att de boende ska trivas i sitt hus, även om det förstås också är viktigt, men regelbunden trappstädning ökar också värdet på alla bostäder i huset. Frågan är vad som ingår i trappstädningen. Det är förstås något vi kommer fram till tillsammans efter att vi har diskuterat era behov.

  För snabb återkoppling och offert på trappstädning i Växjö – Ring 020-44 40 44 eller kontakta oss per mail info@stadbolaget.se så återkopplar vi inom 24 timmar.

  Kontakta oss

  Fri offert trappstädning

  Är du intresserad av trappstädning i er BRF, flerfamiljshus, kontorshus med mera? Oavsett vilken yta ni vill städa kan vi hjälpa er. Kontakta oss för fri offert.