Hemstädning i Växjö och över hela Småland

Efter över 30 års erfarenhet vet vi att smålänningarna vill få valuta för pengarna. Därför ser vi alltid till att våra städtjänster håller högsta kvalitet till rimliga priser. En av våra viktigaste tjänster är förstås hemstädning i Växjö. Hemstädning är ett ansvarsfullt uppdrag eftersom man arbetar i kundens eget hem och  behöver agera respektfullt samtidigt som man gör det glänsande rent.

Skicka förfrågan

Boka Hemstädning Växjö

Det är inte bara i storstäderna som folk köper hemstädning. Vi verkar på tio orter i Småland, och överallt är efterfrågan stor. Vi finns just nu i Kalmar, Mönsterås, Oskarshamn, Västervik, Hultsfred, Vimmerby, Växjö, Alvesta, Vetlanda och Eksjö.

Hemstädning i Växjö med 30 års erfarenhet

Hemstädning som fenomen tog verkligen fart i samband med att rut-avdraget infördes 2007. Men det fanns förstås långt innan det. Vi kan hemstädning i Växjö och har vid det här laget 30 års erfarenhet. Att kunderna i dag kan betala lite mindre för tjänsten kanske lockar några nya kunder, men vi vill tro att kunderna stannar hos oss för att vi helt enkelt gör ett väldigt bra jobb.

Städning som är skonsam för barn och husdjur

Vi lägger stor vikt vid att enbart använda miljömärkta städmedel. I första hand Svanenmärkta produkter valda specifikt för att vara skonsamma för alla som som bor där vi städar.

Idag utför vi hemstädning i Växjö och över hela Småland, något vi inte tror vi skulle kunna göra om kunderna inte uppskattade vårt jobb. Det skadar inte heller att vi hela tiden har miljön i bakhuvudet, något som lett till en Svanenmärkning. Vårt mål är att kunderna ska komma hem till ett rent hem där de kan trivas och känna sig trygga. 

Skicka en förfrågan

Vi erbjuder hemstädning i Växjö och ytterligare 9 orter i Småland. Boka din hemstädning idag!

Skicka

Vi genomför gedigna bakgrundskontroller och satsar hela tiden på vidareutbildning

Vår personal är nyckeln till alla våra framgångar. Om vi skickar olämpliga personer till kunderna kommer vår verksamhet snabbt att torka in. Därför genomför vi gedigna bakgrundskontroller och satsar hela tiden på vidareutbildning. Vi vill både att ni ska känna er trygga med att öppna ert hem för vår personal och att de ska göra ett utmärkt jobb samtidigt som de trivs på arbetet.

Checklista hemstädning Växjö

Vad ingår i en hemstädning?

Det finns inget unikare hem än just sitt eget och därför kommer er hemstädning förstås också vara lika unikt utformad. Kontakta oss så skräddarsyr vi er hemstädning.

Nedan är ett exempel på vad som brukar ingå i vår hemstädning:

Alla rum (allmän städning)

 • Dammar av / våtrengör alla fria ytor
 • Dammsugning av mattor och möbler
 • Dammsugning och våtrengöring av alla golv
 • Dammar av / rengör armaturer och lampor (som vi kan nå)
 • Dammar av och putsning av speglar
 • Dammtorkning av golvlister, socklar, tavellister och karmar

Badrummet

 • Förutom allmän städning
 • Avtorkning och rengöring av runt toalettstol, handfat och dusch/badkar
 • Avtorkning och rengöring av toalettstol, duschkabin och badkar
 • Rengöring av handfatet
 • Rengöring av åtkomliga kranar och rör (duschhållare inkluderat)
 • Byte av soppåsar

Köket

 • Förutom allmän städning
 • Avtorkning av av alla köksluckor utvändigt
 • Rengöring av diskho och kranar
 • Vid överenskommelse läggs disk i diskmaskinen

Hemstädning och rut-avdrag. Hur funkar det egentligen?

Hemstädning och rut-avdrag går hand i hand, men hur funkar det egentligen? Det är faktiskt oerhört enkelt, för vi sköter allt det praktiska. När vi skrivit kontrakt med er skickar vi in ansökan till Skatteverket, och så länge de godkänner att ni gör avdrag (och det gör de som regel) så gör vi helt enkelt färdiga avdrag på fakturan. Ni kommer att få brev från Skatteverket då och då, men det är allt.

Hemstäd med det där lilla extra i Växjö

Vi försöker alltid erbjuda hemstäd med det där lilla extra i Växjö. Det gör vi bland annat genom att behandla personalen väl så att de stannar och kan städa hos samma familjer under en lång tid. Dessutom är vi flexibla för specialönskemål när det är möjligt, allt för att ni ska få er vardag att gå ihop.

Efter en lång arbetsdag är det sista du vill göra att komma hem och börja städa. Eller hur? Om du letar efter en pålitlig städfirma och en enkel lösning för hemstädning hoppas vi, att vi är alternativet för dig!