Storstädning Växjö

Boka oss för er storstädning så kan ni känna er trygga i att ert hem blir skinande rent. 

Boka storstädning i Växjö

En storstädning behöver vi alla ibland men det är inte alltid man har tiden eller orken för att göra det själv. Det är då vi på Städbolaget finns för dig. Kontakta oss så tar vi hand om storstädningen i Växjö åt dig. 

Vi storstädar hos företag, skolor och hemma hos privatpersoner

Storstädning behövs då och då i alla lokaler. Därför storstädar vi till exempel hos företag, skolor och hemma och privatpersoner. Det ger oss en bred erfarenhet av många olika sorters städning som vi tycker är till nytta i alla uppdrag vi får. Vi är också vana med alla sorters praktiska arrangemang som fakturering och liknande beroende på uppdragsgivare.

Vill du boka storstädning eller har frågor?

Fyll i nedan kontaktformulär

Vad ingår i storstädning?

En storstädning är till skillnad från kontinuerlig hemstädning en mer grundlig rengöring av ställen som man inte städar så ofta. Vad som ska ingå i din städning kan vi tillsammans komma överens om. Ibland vill våra kunder ha något specifikt som de vill ha rengjort, tex alla glaslampor ska putsas eller liknande. Vi erbjuder även samtidigt andra tjänster som exempelvis fönsterputsning eller möbeltvätt. Vi är flexibla då vi vill ha nöjda kunder. 

Unna dig avkoppling medan vi gör jobbet

Det viktigaste med att anlita en städfirma i Växjö är kanske framför allt för att få mer tid till annat och slippa lägga tid på städningen. Du kan alltså unna dig avkoppling medan vi gör jobbet. Eftersom våra anställda har lång erfarenhet och tydliga riktlinjer att följa kan du lita på att jobbet blir gjort med högsta respekt för ditt hem. Boka in din storstädning i Växjö hos oss och få mer tid till annat. 

Städa inför visning

En vanlig form av storstädning är när man städar bostaden i samband med försäljning, vilket även kallas visningsstädning och flyttstädning beroende på om städningen utförs före eller efter försäljning. Då går vi tillsammans igenom en lista på moment som kan ingå i en storstädning och prioriterar sådant som kan förbättra intrycket.

Ska du sälja din bostad i Växjö? Boka storstädning hos oss så ordnar vi med städning både inför och efter visningen. 

Pris och checklista utformar vi tillsammans

Vi har förstås färdiga mallar för hur storstädning ska utföras, men dessa ska man främst se som en utgångspunkt. Utifrån vad ni önskar få städat samt hur stor er bostad är kan vi sedan sätta priset. Det går inte att sätta ett pris utan att veta vad som faktiskt ska göras. Det är därför vi föredrar att utforma checklista och därmed priset tillsammans med kunden. På så vis kan man vara säker på att resultatet blir enligt förväntningarna.

FAQ - vanliga frågor om storstädning Växjö

Rut-avdrag innebär att man får dra av kostnaden i beskattningen upp till 25000 kronor per person. Är man två vuxna i hushållet kan man alltså dra av 50000 kronor per år. Gäller några specifika regler? Många tjänster i och kring hemmet går att dra av. Den vanligaste tjänsten är städning, men även fönsterputs, golvvård, klippning av häckar och liknande är avdragbart.

Ni behöver plocka undan så mycket som möjligt så att våra städare kommer åt och därmed kan utföra ett bra arbete och lämnar ert hem skinande rent. 

Ja vi städar både åt allt från företag, skolor och kommuner till privatpersoner. 

Det går alldeles utmärkt att göra. Då en storstädning tar längre tid kan det vara så att vi behöver flytta på er tid för att se till att våra städare har tid att genomföra ett bra jobb hos er. Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar er..

Ja det går alldeles utmärkt att boka in en fönsterputs samtidigt som er storstädning. Skriv detta i er kontakt med oss så bokar vi in båda tjänsterna samtidigt. 

Hur mycket en storstädning kostar beror framförallt på storlek av bostad, kontor eller lokal där vi ska städa. Kontakta oss för fri offert. 

Kontakta oss

Är du intresserad av storstädning till ert kontor, er lokal eller ditt hem? Kontakta oss för fri offert. Vi utför städning finns på följande orter i Småland: