Fönsterputs Vimmerby

Dags för rena fönster?

Ibland har man inte tid, ork eller bara inte får det riktigt bra. Då finns vi! Boka in oss redan idag för en fönsterputs i Vimmerby

Boka fönsterputsning i Vimmerby

Har du inte tid, ork eller du bara inte lyckas med att få rena fönster utan ränder står våra duktiga fönsterputsare redo. Vi har lång erfarenhet av att putsa fönster för både privatpersoner och företag i Vimmerby. 

Service är viktigt för oss och vi har därför många återkommande kunder som bokar in sin fönsterputs varje år med oss. 

För att boka fönsterputs i Vimmerby kontakta oss här på hemsidan, maila oss eller slå oss en signal i dag. Du kan lita på att vi gör vårt bästa för att göra dina fönster skinande rena.

Vi har över 30 års erfarenhet av att putsa fönster i Vimmerby

Vi genomför fönsterputsning i Vimmerby både hos privatpersoner och företag. Kontakta oss så kan ger vi er en fri offert på er fönsterputsning. Priset på fönsterputsning beror framförallt på hur många fönster som ska putsas men även på vad det är för typ av fönster ni har.

Vi tar hand om allt från daglig putsning av skyltfönster till fönsterputs i hemmet. Kontakta oss så ger vi er en offert på er fönsterputsning. Vi tar oss an både stora och små jobb för fönsterputs i Vimmerby och över hela Småland.

Vill du boka fönsterputsning eller har frågor?

Fyll i nedan kontaktformulär

Hur går det till med fönsterputs i Vimmerby?

Boka tid

Boka in din fönsterputs direkt online eller kontakta ossså återkommer vi inom kort.

Förberedelser

Vi skulle uppskatta om ni kan ta bort i och framför fönster för att underlätta för våra fönsterputsare att komma åt.

Rena fönster

Våra erfarna fönsterputsare putsar era fönster och lämnar ert hem med skinande rena fönster.

Rena fönster på nolltid - Vi tar med allt som behövs

Professionell fönsterputs i Vimmerbybehöver inte alls vara komplicerat. Tvärtom kan ni helt och hållet luta er tillbaka och låta oss sköta varenda detalj.

När vi väl har kommit överens om fönstertvättens omfattning och tidpunkt för besöket tar vi med allt som behövs. Tack vare vår långa erfarenhet och den högklassiga utrustningen kan ni lita på att vi fixar rena fönster på nolltid.

Rut avdrag och fönsterputsning. Vad gäller?

Vad gäller för rut-avdrag och fönsterputsning i Vimmerby? Kriteriet för rut-avdrag är att arbetet ska utföras i eller kring hemmet.

Företaget behöver inneha f-skatt för att kunna dra av RUT-avdraget. För personer under 65 år kan ni utnyttja max 75 000 kr per år i rut-avdrag. Är det två som bor i samma bostad kan ni använda det dubbla. Vi gör det enkelt för er som kund och drar av rut-avdraget direkt på fakturan så ni behöver inte tänka på det.

Skulle det vara så att ni inte vill eller kan använda er av rut-avdraget längre är det bara att höra av er till oss så ordnar vi det. 

Kan ni putsa fönster även i minusgrader?

Vi kan putsa fönster i Vimmerby under hela året oavsett väder. Ja det går faktiskt att putsa fönster även i minusgrader, vi behöver bara lite annat material. Våra professionella fönsterputsare är redo att putsa hos er oavsett väder och tar med sig det material som behövs.

En del fönster behöver alltid putsas året om oavsett om det är vinter och kallt eller en solig sommardag. Till exempel skyltfönster vill man gärna putsa ofta, kanske till och med varje dag för att det alltid ska se inbjudande ut för kunder som passerar.

Intresserad av fönsterputs i Vimmerby eller önskar mer information tveka inte att kontakta oss!

Det är rent och snyggt när vi är klara

Eftersom vi tycker god service kommer i första rummet är vi noga med alla detaljer kring fönsterputsningen. I det ingår att komma och gå i tid, utföra er fönsterputsning på ett professionellt sätt och framför allt se till att det är rent och snyggt när vi är klara. För oss är det helheten som räknas. 

FAQ - vanliga frågor om fönsterputsning Vimmerby

Rut-avdrag innebär att man får dra av kostnaden i beskattningen upp till 25000 kronor per person. Är man två vuxna i hushållet kan man alltså dra av 50000 kronor per år. Gäller några specifika regler? Många tjänster i och kring hemmet går att dra av. Den vanligaste tjänsten är städning, men även fönsterputs, golvvård, klippning av häckar och liknande är avdragbart.

Ja, vår personal har kollektivavtal och vi gör bakgrundskoll innan de anställs. All personal får dessutom utbildning hos oss för att säkerställa att de kan ge er kunder den bästa tänkbara servicen.

Det finns inget rätt eller fel för hur ofta man ska putsa sina fönster. Enkla svaret är när de är smutsiga. Men de flesta brukar vänta med att pusta sina fönster till ett par tillfällen om året. Det vanligaste är att man bokar in en fönsterputs på våren och en på hösten, men vi kan putsa fönster under hela året. Företag har ofta ett rullande schema som kan vara allt från dagligen för skyltfönster till en gång var tredje månad för en kontorsbyggnad.

Vi är vana vid att putsa fönster på höga höjder. Det finns flera alternativ för att rengöra svåråtkomliga fönster. Stegar, förlängningsbara verktyg och liftar.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor!

Du behöver inte vara hemma när vi kommer och putsar dina fönster. Precis som vid en hemstädning kan vi komma överens om att vi kan komma in i bostaden genom att ni lånar ut en nyckel eller vi får en kod till ert kodlås. Vill ni däremot vara hemma så går även det alldeles utmärkt.

Ja, vi vill att ni plockar undan allt som står på fönsterbänkar men även tar bort eventuella möbler eller så som står framför fönstren så att våra putsare enkelt kan komma åt.

Kontakta oss

Är du intresserad av fönsterputsning till ert kontor, er lokal eller ditt hem? Kontakta oss för fri offert. Vi putsar fönster på följande orter i Småland: