Hemstädning Vimmerby

Boka hemstädning i Vimmerby!

Vill du ha mer tid till annat eller bara tycker att städning är sjukt tråkigt? Då kan vi hjälpa dig! 

Boka in vår hemstädning redan idag!

Vill du ha hemstädning i Vimmerby?

Vill du ha mer tid till annat och tycker att det är tråkigt att städa? Då har du hittat helt rätt. Låt oss ta hand om din hemstädning så får du mer tid till annat.

Du kan själv välja hur ofta du önskar städning och om du önskar få någon extra tjänst exempelvis storstädning eller fönsterputsning inbokat några gånger om året.

Hemstädning Vimmerby i över 30 år

Vi är en städfirma som arbetar i Vimmerby med över 30 års erfarenhet av hemstädning och även andra städtjänster både för privatpersoner och företag. Vid införandet av RUT-avdraget 2007 ökade intresset för hemstädning då fler såg sig ha råd att ta hjälp i vardagen. 

Vill även du ha hjälp i vardagen och få mer tid till annat kontakta oss och boka in din hemstädning.

Vill du boka hemstädning eller har frågor?

Fyll i nedan kontaktformulär

Starta upp

Berätta för oss hur ofta du önskar hemstädning och vad du har för förväntningar på din städning. Du kan kontakta oss per telefonemail eller via kontaktformuläret så återkommer vi inom kort.

Första städningen

Många väljer att börja med en storstädning första gången men det är upp till dig hur du vill börja. Vår personal får tillgång till er nyckel eller kod för att komma in i ert hem. Dessa förvaras säkert så att ingen kan få tag i era nycklar eller koder.

Återkoppling

Skulle det vara något som ni önskar att vi gör på ett annat sätt eller ni vill lägga till fler tjänster i ert abonnemang kan ni kontakta oss. Vi finns här för dig och vill hjälpa er att bli nöjda med er hemstädning.

Vad ingår i hemstädning i Vimmerby?

En hemstädning kan se lite olika ut beroende på hem men det finns generella moment som vi gör i alla hem och som vanligtvis inte skiljer sig åt. Är det däremot något ni önskar i just ert hem kan vi kommer överens om det tillsammans. Vi bokar in ett uppstartsmöte där vi går igenom vad ni har för önskemål på er hemstädning i Vimmerby.

Är det något ni önskar att vi städar som inte ingår i vår hemstädning så kan vi tillsammans komma överens om detta. Ibland vill man byta ut ett moment mot ett annat och ibland vill man lägga till fler moment så att tiden för städningen behöver förlängas.

Få mer tid till annat

Låt oss ta hand om städningen i Vimmerby

Tänk dig att komma hem till ett nystädat hem och bara kunna slappna av eller lägga tiden du skulle lagt på att städa på annat. Idag har vi så mycket vi ska hinna med och tiden kan kännas knapp. Med hemstädning frigör du en del tid som du då har möjlighet att lägga på något annat.

Städning som är skonsam för barn och husdjur

Vi lägger stor vikt vid att utföra städning som är skonsam för barn och husdjur. Vi använder sedan länge mikrofibertrasor som gör det möjligt att använda minimalt med tvättmedel. Dessutom ser vi över vilka kemikalier som används och har gått så långt att vi nu fått Svanenmärket för vårt arbete. Allt för att inomhusmiljön i ert hem ska vara så frisk som möjligt.

Vårt mål är att kunderna ska komma hem till ett rent hem där de kan trivas och slappna av.

Vi genomför gedigna bakgrundskontroller och satsar hela tiden på vidareutbildning

Vår personal är nyckeln till alla våra framgångar. För att du ska kunna känna dig trygg i att vår personal kommer in i ert hem i Vimmerby gör vi alltid gedigna bakgrundskontroller och satsar hela tiden på vidareutbildning. Vi vill både att ni ska känna er trygga med att öppna ert hem i Vimmerby för vår personal och att de ska göra ett utmärkt jobb samtidigt som de trivs på arbetet.

Städtips allergiker

FAQ - vanliga frågor om hemstädning Vimmerby

Hemstädning och rut-avdrag går hand i hand, men hur funkar det egentligen? Det är faktiskt oerhört enkelt, för vi sköter allt det praktiska. När vi skrivit kontrakt med er skickar vi in ansökan till Skatteverket, och så länge de godkänner att ni gör avdrag (och det gör de som regel) så gör vi helt enkelt färdiga avdrag på fakturan. Ni kommer att få brev från Skatteverket då och då, men det är allt.

Du behöver ha dammsugare, mopp och hink samt de städprodukter som du föredrar att vi använder i ditt hem.

Nej du behöver inte vara hemma när vi utför städning hos dig. Vi uppstart kommer vi överens om hur vår personal ska komma in hos er under hemstädningen.

Ja det är inga problem om du behöver arbeta hemma eller är hemma under tiden vår personal städar.

Vi kan göra en flyttstädning hos er när ni ska flytta om ni önskar. Flyttar ni inom vårt område kan vi bara flytta med er städning till den nya adressen. Kontakta oss och berätta var ni kommer att flytta och hur ert nya boende ser ut så kan vi komma överens om det behövs någon ändring i ert kontrakt.

Vi strävar alltid efter att ni ska ha samma personal som kommer till er. Ibland kan det däremot bli så att personen blir sjuk eller är frånvarande och vi måste sätta in annan personal.

Det går utmärkt att boka in extra tjänster när du har behov av det. Kontakta oss så kan vi komma överens om hur lång tid extra som behövs för det ni önskar extra eller om vi behöver ta in annan personal som är specialister på det området. Ni kan exempelvis välja att få en större storstädning några gånger per år eller exempelvis en möbeltvätt eller fönsterputsning.

Alla hem är olika och så de som bor där därför kan det vara så att man vill ha det på ett annat sätt än vad den som städar har gjort. Kontakta oss direkt om ni inte tycker att er hemstädning blev som ni tänkt er så kan vi prata med personalen och möta era önskemål. I strävar efter att ni som kund ska känna er trygga och glada över våra tjänster. 

Vid en storstädning i Vimmerby ingår det bland annat att vi även städar högre upp än städerskan når, exempelvis torkar av lampor och även ovanför dörrkarmar. Även ugnen rengörs. Du kan läsa mer om storstädning härKontakta gärna oss så kan vi tillsammans utforma en storstädning som täcker dina önskemål.

Kontakta oss

Är du intresserad av hemstädning i Vimmerby? Kontakta oss för fri offert. Vi finns på följande orter:

Fler tjänster vi erbjuder

golvvård
Golvvård
kvinna som putsar stort fönster
Fönsterputs
storstädning rengöra keramikhäll
Storstädning
flyttstädning
Flyttstädning
möbeltvätt företag
Möbeltvätt
kontorsstädning
Kontorsstädning