Fönsterputs i Kalmar och över hela Småland

Det var just som fönsterputsare vår grundare en gång inledde sin karriär i städbranschen. Det kan tyckas vara ett enkelt jobb, men i verkligheten är det ett riktigt hantverk. De allra flesta kan putsa fönster, men det är bara de som tränar på det varje dag som blir riktigt duktiga. Våra anställda har långvarig erfarenhet av fönsterputsning i Kalmar och kan ta sig an de flesta uppdrag.

Eftersom alla fönster är olika börjar vi med att besöka lokalen och avgöra hurudan putsning som behövs, vilket typ av tvättmedel och så vidare. Sedan kommer vi överens om schemat – vi gör allt från daglig putsning av skyltfönster till säsongsputsning i kyrktorn. Våra kunder är överens om att rena fönster gör otroligt stor skillnad för helhetsintrycket. Vi tar oss an fönsterputs i Kalmar och över hela Småland.

Skicka förfrågan

Boka fönsterputs

Vi satsar på att vara bäst på städning och fönsterputsning i Småland. Just nu arbetar vi på tio orter: Alvesta, Eksjö, Hultsfred, Kalmar, Mönsterås, Oskarshamn, Vetlanda, Vimmerby, Västervik, och Växjö. För att boka fönsterputs kontakta oss här på hemsidan, maila oss eller slå oss en signal i dag. Du kan lita på att vi gör vårt bästa för att göra dina fönster skinande rena.

Vi har över 30 års erfarenhet av att putsa fönster i Kalmar

Vid det här laget har vi putsat fönster i Kalmar en längre tid. Eftersom våra anställda tycker om att arbeta hos oss stannar de ofta länge och bibehåller erfarenheten i företaget. Det finns antagligen inget bättre val än oss om du är ute efter riktigt bra fönsterputsning i Kalmar.

Personalen talar givetvis svenska

Att släppa in främmande människor i sitt hem eller på sin arbetsplats är alltid stressande. Därför tycker vi det är viktigt att samma fönsterputsare kommer tillbaka till er varje gång. På så vis kan ni bygga upp ett förtroende som går utöver de etiska riktlinjer vi har att hantera varje lokal med respekt. Personalen talar givetvis svenska du ni kan diskutera det som är viktigt för er med dem.

Skicka en förfrågan

Skicka en förfrågan till oss om fönsterputs i Kalmar och en av våra medarbetare kommer att kontakta dig inom kort.

Skicka

Rena fönster på nolltid - Vi tar med allt som behövs

Professionell fönsterputs i Kalmar behöver inte alls vara komplicerat. Tvärtom kan ni helt och hållet luta er tillbaka och låta oss sköta varenda detalj. När vi väl har kommit överens om fönstertvättens omfattning och tidpunkt för besöket tar vi med allt som behövs. Tack vare vår långa erfarenhet och den högklassiga utrustningen kan ni lita på att vi fixar rena fönster på nolltid.

Rut avdrag och fönsterputsning. Vad gäller?

Vad gäller för rut-avdrag och fönsterputsning? Kriteriet för rut-avdrag är att arbetet ska utföras i eller kring hemmet. Så länge det är en privatperson som beställer och utföraren sköter faktureringen på lagligt sätt ska det inte vara något problem att göra rut-avdrag. För personer under 65 år är det som vanligt rut-avdrag på 25000 kronor per år som gäller. Kom ihåg att avdrag är personligt, så är ni två vuxna i hushållet kan ni dra av det dubbla.

Det är rent och snyggt när vi är klara

Eftersom vi tycker god service kommer i första rummet är vi noga med alla detaljer kring fönsterputsningen. I det ingår att komma och gå i tid, se välvårdade ut och framför allt se till att det är rent och snyggt när vi är klara. Allt för många hantverkare slarvar med just detta eftersom de tror att själva tjänsten – fönsterputsen – är de viktiga. I själva verket är det helheten som räknas.