Visningsstädning i Hultsfred och över hela Småland

Få städningar känns väl lika avgörande som visningsstädningen. För det första vill man ju ge en så bra bild av sitt hem som möjligt om en mängd främlingar ska komma på besök, men dessutom kan städningen kanske spela en roll i vad det slutliga försäljningspriset blir. Därför är det vanligt att man anlitar en städfirma när det är dags för fotografering och visning inför försäljning.

Vi sköter visningsstädning i Hultsfred och över hela Småland och vet vad som förväntas. Om du anlitar oss kan du lita på att din bostad visar sig från sin allra bästa sida när spekulanterna kommer på visning. Kontakta oss redan i dag så kan vi träffas och gå igenom checklistan, komma överens om vad som ska göras och bestämma tid för din visningsstädning.

  Boka visningsstädning

  Att boka visningsstädning hos oss är hur enkelt som helst. Ta bara kontakt här på hemsidan, per epost eller telefon så berättar vi mer om hur vi arbetar och vad ni kan förvänta er. Vi finns överallt i Småland Vimmerby, Vetlanda, Hultsfred, Alvesta, Växjö, Mönsterås och Kalmar.

  Visningsstädning både före och efter försäljning

  Även om spekulanterna tar av sig skorna och är försiktiga kan det efter en visning kännas som om lägenheten inte längre är riktigt ren. Därför brukar vi rekommendera visningsstädning både före och efter försäljning. På det viset kan ni fortsätta bo i en härligt fräsch lägenhet ända tills det är dags att packa ihop alla saker och flytta ut. Dessutom blir flyttstädningen betydligt enklare om allt är grundligt rengjort redan nu.

  Vi arbetar systematiskt efter en checklista

  Eftersom så mycket hänger på visningsstädningen lämnar vi inget åt slumpen. Tillsammans går vi igenom vilka moment som behöver ingå i städningen för att ni ska bli nöjda, och det är också det som avgör priset på städningen. Sedan arbetar vi systematiskt efter en checklista under hela visningsstädningen och kan på så sätt vara säkra på att allt blir gjort.

  Skicka en förfrågan

  Boka en visningsstädning både före och efter försäljningen med oss på Städbolaget.

   Vi hjälper både mäklare och privatpersoner

   Ibland är det inte säljarna som sköter det praktiska kring städning och iordningställande för visning. Mäklare tar ibland hand om alla sådana praktiska arrangemang, kanske för att säljarna är utomlands, redan har flyttat till annan ort eller helt enkelt för att det är mera praktiskt så. För oss fungerar båda upplägg lika bra – vi hjälper både mäklare och privatpersoner.

   Hur funkar rut-avdrag till visningsstädning?

   Kan man få göra rut-avdrag för visningsstädning? Jodå, det går alldeles utmärkt. För Skatteverket är visningsstädning inte annorlunda än vanlig städning, alltså en hushållsnära tjänst som inkluderas i rut-avdraget. Notera att visningsstädning inte är avdragsgillt i vinstbeskattningen för försäljningen.

   Det bör du tänka på vid försäljning

   Vid försäljning av bostaden bör du tänka på att boka de tjänster du behöver i god tid. I samråd med mäklaren lägger man ofta ett par månader i förväg upp en tidsplan för försäljningen, och när det är gjort kan du lugnt börja boka visningsstädning och allt annat som behöver förberedas. När det gäller en av livets viktigaste affärer lönar det sig att planera i god tid och inte lämna något åt slumpen. Kontakta oss gärna för att få veta mera om våra erfarenheter kring visningsstädning.