Möbeltvätt Alvesta

Behöver dina möbler en ordentligt rengöring? Kontakta oss för att boka en möbeltvätt. 

Boka möbeltvätt i Alvesta

Effektiv möbeltvätt kräver en del utrustning som de flesta inte har hemma. Därför finns det företag som specialiserar sig på att tvätta möbler och mattor i människors hem.

Nu kan vi erbjuda möbeltvätt i Alvesta och över hela Småland med samma höga tillgänglighet och servicenivå som våra övriga städtjänster.

Vi tvättar sängar, möbler och mattor hemma hos er

Det fina med den möbeltvätt vi erbjuder är att den utförs hemma hos er. Inte bara innebär det mindre jobb för er, men också att ni kan göra rut-avdrag för arbetet. Vi utför mattvätt, rengör sängar och andra möbler i textil eller trä hemma hos er med den senaste tekniken och miljövänliga produkter. Möblerna blir aningen fuktiga av behandlingen och kan behöver torka några timmar efter rengöringen, så planera inte en mottagning samma kväll – nästa dag däremot går bra!

Vill du boka möbeltvätt eller har frågor?

Fyll i nedan kontaktformulär

Bäst på möbeltvätt i Alvesta

Vi tillhör de bästa städfirmorna i Alvesta, och vi tror faktiskt att vi är bäst på möbeltvätt i Alvesta. Varför tror vi det?

Jo för att vår personal har den rätta utbildningen och vi har investerat i den senaste utrustningen som gör mattvätt och möbeltvätt snabb, effektiv och miljövänlig. Oberoende om möblerna är av trä eller textil har vi sätt att rengöra dem. Hör av dig så berättar vi mer!

Anlita ett proffs till att tvätta era möbler och mattor

Det finns medel som kan användas för att själv rengöra möbler av tyg i hemmet. Tyvärr fungerar de inte alltid så bra och innehåller dessutom en hel del skadliga kemikalier. Vi använder högteknologisk utrustning som minimerar användningen av kemikalier och ger ett väldigt bra resultat. Vårt råd är därför: Anlita ett proffs till att tvätta era möbler och mattor.

Vi använder naturvänliga produkter

Möbeltvätt och mattvätt går inte att utföra helt utan kemikalier, men vi väljer noga ut de medel vi använder eftersom vi vill använda så naturvänliga produkter som möjligt. Utöver tvättmedlet så är det maskinerna som gör grovjobbet, och vår personal som har mångårig erfarenhet av möbeltvätt. Resultatet är rena och fräscha möbler som förgyller hemmet.

Eftersom arbetet utförs i hemmet kan du göra rut-avdrag för det, så nu är det ännu billigare att få sina möbler av trä och textil att se som nya ut igen. Vi kan också rengöra mattor och sängar med samma metod.

Passa på att ge hemmet en rejäl ansiktslyftning genom att kombinera en storstädning med möbeltvätt! Efter några års användning får de flesta möbler ett lite dämpat utseende, men efter vår möbeltvätt kommer de att se nästan som nya ut igen.

åker

FAQ - vanliga frågor om möbeltvätt Alvesta

Så hur funkar rut-avdrag för möbeltvätt? Så länge arbetet utförs i hemmet, det vill säga är en så kallad hushållsnära tjänst, kan man göra rut-avdrag. Vi sköter allt det praktiska, så det pris ni betalar är redan nedsatt för rut-avdrag. Så kan vi fortsätta tills Skatteverket meddelar att ni uppnått den årliga gränsen på 25000 kronor per person, och dit är det inte många som når.

Ja vi kommer hem till dig och tvättar din soffa, säng eller matta. 

Ja det går alldeles utmärkt. Vi utför möbeltvätt och våra andra städtjänster för både företag och privatpersoner. 

Kontakta oss så kan vi hitta en tid som passar för att utföra en möbeltvätt i samband med er vanliga veckostädning. 

Vi kan rengöra både skinnsoffor och textilsoffor. 

För pris för möbeltvätt kan ni kontakta oss med vad det är för slags möbler ni önskar få rengjorda och i vilket skick de är. Vi ger er då en kostnadsfri offert som ni sedan kan ta ställning till.  

Kontakta oss

Är du intresserad av en möbeltvätt i Alvesta? Kontakta oss för fri offert. Vi utför möbeltvätt på följande orter i Småland: