Trappstädning i Alvesta och över hela Småland

Välstädade trappor ger ett positivt intryck. Det behöver inte bara handla om att de boende ska trivas i sitt hus, även om det förstås också är viktigt, men regelbunden trappstädning ökar också värdet på alla bostäder i huset. Frågan är vad som ingår i trappstädningen. Det är förstås något vi kommer fram till tillsammans efter att vi har diskuterat era behov.

För snabb återkoppling och offert på trappstädning i Alvesta – Ring 020-44 40 44 eller kontakta oss per mail info@stadbolaget.se så återkopplar vi inom 24 timmar.

Det enklaste utförandet är att vi rengör golven och trapporna, torkar lister och räcken och ser till glasen är putsade och klara. Sedan kan man utöka därifrån. Vi behöver också komma överens om vilka tidsintervaller som gäller. Allt detta påverkar priset, och vi är vana med att sy ihop bästa möjliga paket i enlighet med till exempel bostadsrättsföreningens ekonomiska situation. Vi utför trappstädning i Alvesta och över hela Småland och har många nöjda kunder under bältet.

  Boka trappstädning

  Att boka trappstädning i Alvesta för er BRF eller ert kontorshus behöver inte alls vara svårt. Förutom i Alvesta finns vi också i Kalmar, Mönsterås, Vetlanda, Hultsfred och Vimmerby. Vi kan Småland helt enkelt, och vi står redo att ta emot uppdrag i stora delar av landskapet, från kusten djupt in i landet.

  Trappstädning i Alvesta med över 30 års erfarenhet

  Vi har gjort trappstädning i Alvesta och har lång erfarenhet vid det här laget och klarar av de allra flesta situationer. Vi fixar rengöringen i allt från anrika trähus med sina skrymslen och vrår till moderna höghus med stora fönsterpartier. Vi kan säkert förhöja upplevelsen av ert trapphus också! Kontakta oss gärna för att diskutera vidare och begära en offert.

  Vi städar med Svanenmärkta produkter

  I bostadshus med många lägenheter bor det ofta människor med olika allergier och överkänsligheter. Därför är det extra viktigt att städningen i sådana utrymmen görs med så miljö- och människovänliga produkter som möjligt. Efter åratal av förbättringar har vi belönats med en Svanenmärkning, men det betyder inte att vi är klara med miljöarbetet. Tvärtom fortsätter vi sökandet efter ännu mer miljövänliga metoder.

  Skicka en förfrågan

  Boka en trappstädning till er BRF, kontorshus eller ditt privata hem.

   Trappstädning åt bostadsföreningar, företag och privatpersoner

   Trappstädning är så pass ansträngande att också privatpersoner ibland väljer att anlita en städfirma för just det momentet av städningen. Det vanligaste är ändå att vi städar trapporna i höghus och offentliga byggnader. Vi utför alltså trappstädning åt bostadsföreningar, företag och privatpersoner, och alla till samma höga standard.

   Vad innebär ordentlig trappstädning?

   Vad innebär då en ordentlig trappstädning? Rengöring av golven och trapporna förstås, och torkning av lister, räcken och andra kanter. Väggarna ska rengöras, också i hissen, och på samma sätt ska dörrarna hållas rena. Vi kan också rengöra armaturerna så de skiner vackert, putsa glaspartier och tömma skrapgaller. Vi ser på alla moment tillsammans och bestämmer vilka som är viktigt för just er.

   Noggrant utförande med känsla för detaljer

   Vi framhåller gärna att vi framför allt är experter på service, inte bara städning. Det innebär i praktiken att vi alltid försöker åstadkomma ett noggrant utförande med känsla för detaljer. Vi är lyhörda och lyssnar till era behov, både innan uppdraget sätter i gång och under tiden. Vår personal är van att ständigt utvecklas och tar gärna emot förbättringsförslag vid behov.