Jobba hos oss i Hultsfred!

Söker du städjobb i Hultsfred har du hittat rätt. Läs mer och kontakta oss nedan. 

Söker du städjobb i Hultsfred? Vi har lediga jobb i Hultsfred och över hela Småland!

Söker du städjobb i Hultsfred? Vi har lediga jobb i Hultsfred och över hela Småland. Faktum är att vår verksamhet är väldigt uppskattad av våra kunder och vi ser alltid möjligheter att växa ännu mera. Därför vill vi alltid få arbetsansökningar av personer med rätt inställning för städbranschen.

Det krävs ingen speciell utbildning eller bakgrund för att börja jobba hos oss eftersom vi själva utbildar våra anställda. Däremot vill vi att du är serviceinriktad och positiv. Som städare träffar du dina kunder varje dag, och det är en viktig del av servicen att bemöta dem väl.

Hur det är att arbeta som städare hos oss?

Hur det är att arbeta som städare hos oss? Vi försöker vara en så bra arbetsgivare som möjligt och har som mål att personalen ska trivas så bra att de stannar länge. Arbetet är strukturerat men samtidigt människotillvänt – i slutändan vill vi att kunden ska bli glad över resultatet, och därför har vi tydliga checklistor och inarbetade arbetsmetoder som stöd. Du får alla lagstadgade förmåner, bra friskvård, utbildning och annat som gör arbetsdagen bättre.

Ladda upp ditt cv och skicka en förfrågan!

Vi erbjuder fast anställning med bra villkor. Om det låter som något för dig hoppas vi att du hör av dig till oss!  Har du körkort?
  JaNej

  Ladda upp ditt CV & Personliga brev

  Vi söker b.la. städare, fönsterputsare, handymän och lokalvårdare i Hultsfred

  Det går bra för vår verksamhet och just nu söker vi bland annat städare, fönsterputsare, handymän och lokalvårdare i Hultsfred. Eftersom vi utbildar vår egen personal behöver du inte ha någon speciell examen för att söka jobb hos oss – en positiv inställning och en känsla för service räcker långt! Har du tidigare erfarenhet av städning är det bra men inget krav. Kontakta oss redan i dag för att få veta mer.

  Fördelar för dig som jobbar hos oss

  Det finns flera fördelar för dig som jobbar hos oss. Till skillnad från vissa städföretag som kanske ”anställer” svart eller slarvar med kollektivavtalet är vi noga med att följa alla regler. Dessutom får du bra friskvård och återkommande utbildning för att alltid bli bättre på jobbet. Att vi försöker förgylla arbetsdagen med frukt, kaffe och annat smått och gott gör inte saken sämre. Våra anställda stannar ofta länge, och vi tror vi vet varför.

  Hur är det att jobba med städtjänster?

  Många frågar sig hur det är att jobba med städtjänster. Kanske tänker de sig ett väldigt slitsamt och otacksamt arbete utan mänskliga kontakter. Verkligheten, åtminstone hos oss, är helt tvärtom! Visst, städning är ibland tungt, och det är därför vi erbjuder våra anställda friskvårdstjänster som en del av anställningsavtalet. Men det är allt annat än otacksamt och ensamt. Tvärtom erbjuder vi tjänster som våra kunder verkligen uppskattar, och det märker våra anställda av varje dag.

  En omväxlande arbetsplats med människor i centrum

  Det är inte bara städare, städerskor och lokalvårdare som jobbar hos oss. Vi anställer också handymän, fönsterputsare och vaktmästare för att kunna erbjuda alla tänkbara former av städtjänster. Det gemensamma för alla dessa är att vi erbjuder en omväxlande arbetsplats med människor i centrum.

  Vi kommer göra allt för att du ska trivas hos oss

  Om du väl börjar jobba hos oss och tycker att det finns något i din arbetsdag som kan förbättras vill vi att du berättar det. Nöjda anställda är guld värt eftersom det alltid ger resultat i form av nöjdare kunder. Därför kommer vi att göra allt för att du ska trivas hos oss. 

  Är du intresserad av att arbeta hos oss. Kontakta oss med ditt CV så hör vi av oss.    Har du körkort?
   JaNej

   Ladda upp ditt CV & Personliga brev